MukitKiinteistöjen hoito

Ilmoita vioista huoltoyhtiölle

Ilmoita huoltoyhtiölle tai kiinteistönhoitajalle havaitsemistasi huoneiston tai kiinteistön vioista, kuten rikkoutuneesta ikkunasta, hissistä, sähkölaitteesta tai vesivuodosta. Ilmoitus on tehtävä heti, mikäli vika tai vahinko aiheuttaa vaaraa tai voi jatkuessaan aiheuttaa lisävahinkoa. Myös avain-, autopaikka- ja saunavuoroasioissa ota ensisijaisesti yhteyttä huoltoyhtiöön.

Voit tehdä ilmoituksen helpoimmin sähköisenä vikailmoituksena. Huomioitahan kuitenkin, että sähköistä lomaketta ei ole tarkoitettu kiireellisiä vikailmoituksia varten (esim. putkivuodot, viemäritukokset), vaan niistä tulee tehdä viivytyksettä vikailmoitus huoltoyhtiön päivystysnumeroon, joka löytyy talonne ulko-ovesta tai ilmoitustaululta.

Ota yhteyttä tekniseen asiakaspalveluun

Teknisiin puutteisiin ja ongelmiin liittyvissä asioissa palvelee tekninen asiakaspalvelumme. He vastaavat tiedusteluihin, neuvovat ja opastavat sekä huolehtivat siitä, että pyydetty työtehtävä tai ilmoitus menee perille tekijöille JVA:n sisällä tai ulkopuoliselle palveluntuottajalle.

Korjausvastuu voi olla myös asukkaalla

Pääsääntö on, että kiinteistön ulko- ja sisäpuoliset korjaustyöt kuuluvat JVA:lle. Asukas sen sijaan vastaa hankkimistaan lisävarusteista ja muista asumistason kohottamiseen liittyvistä korjauksista. Lamppujen vaihdot, pesualtaan tulpat, hajulukkojen puhdistus yms. toimenpiteet kuuluvat asukkaalle. Tutustu korjausvastuutaulukkoon.

Tyynyt