lahja.jpgAjankohtaisia tapahtumia

Jyväskylän vuokra-asunnot Oy tulee toimineeksi tänä vuonna 25 vuotta. Juhlavuoden teemana on Hyvä Naapuruus. teeman merkeissä tulemme järjestämään lukuisia tapahtumia aiheeseen liittyen.

Viheromaisuuden hoitoon uudistus

JVA kiinteistöjen piha-alueiden viheromaisuuden hoidosta huolehtivat jatkossa tarjouskilpailulla valitut viherpalveluyritykset. Uusi palvelusopimus kattaa pensaiden, puiden yms. kiinteistön omistajan vastuulla olevien kasvien hoidon (pois lukien nurmikot). Palvelumallia on jo kokeiltu Pohjoisella ja Läntisellä alueilla ja se laajenee nyt koskemaan kaikkia JVA:n kiinteistöjä.

Muutoksen myötä palveluntuottaja huolehtii myös asuntopihojen pensaiden leikkauksesta ja hoidosta. Uuteen käytäntöön siirrytään kevään 2017 aikana ja työt etenevät säiden ja eri kasvilajeille tyypillisen aikataulun sallimissa puitteissa. Ensimmäisen sopimusvuoden aikana suoritetaan huonokuntoisten tai muutoin sitä vaativien kasvien alasleikkaukset. Palveluntuottajat tiedottavat asukkaita tarkemmin näiden toimenpiteiden aikatauluista ja tehtävistä käytännön toimenpiteistä. Asukkaan tulee huomoida, että vuokralainen huolehtii edelleen itse hallinnassaan olevan asuntopihan nurmen leikkuusta. Kiinteistönhuoltosopimuksiin kuuluu ainoastaan yleisten piha-alueiden nurmen leikkuu.

Yhteistyöllä kiinteistöhuollon ja viherpalveluyrityksen kanssa varmistamme, että kaikki piha-alueet ovat ammattimaisessa hoidossa keväästä syksyyn. Siistit piha-alueet lisäävät kaikkien asumismukavuutta.


Sähköisissä palveluissa nyt myös mahdollisuus asukasetupisteiden katseluun

JVA:n sähköiset palvelut ovat laajentuneet odotetulla asukasetupisteiden katselumahdollisuudella. Toiminto edellyttää kirjautumista. Kirjautumalla saa näkyviin myös hankintaohjeen, jossa esitellään koko etuvalikoima, ks. alla esimerkki. Kahden sopimusosapuolen talouksissa pisteitä pääse katselemaan se osapuoli, jolle ne ovat kertyneet.

Pistetiedotteessa on näkyvillä tämän hetkinen tilanne. Pistelunastuksissa palvelee JVA:n palveluisännöinti. Pistemäärä tarkistetaan aina JVA:lla ennenetujen lunastamista.

Pistetiedote.png