Ajankohtaisia tapahtumia

Joukolla Juhlimaan 25-vuotiasta JVA:ta Ainolan tanssilavalle elokuussa

Järjestämme JVA:n asukkaille juhlavuoden kunniaksi tiistaina 22.8.17 kesäisen illanvieton klo 16-22. Juhlimme 25-vuotiasta JVA:ta iloisissa ja rennoissa tunnelmissa Ainolan tanssilavalla, os. Rytmikuja 8, Jyväskylä.

Juhlissa muun muassa:

  • ansioituneiden asukastoimikuntien ja mölkkymestaruuskisan palkitsemiset
  • ruokatarjoilu
  • juhlakahvit
  • paljon hauskaa ohjelmaa Simodeuksen johdolla
  • illan päätteeksi tanssit tanssiorkesteri Mestari Orikannon tahdittamana
  • makkaragrilli kuumana
  • kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan digitelevisio
  • matkustaja-alus m/s Satu kuljettaa Jyväkylän satamasta Ainolan laituriin klo 15.30 alkaen
  • paluukuljetukset Jyväskylän satamaan klo 20.15 alkaen

Kutsut ilmoittautumiskuponkeineen jaetaan heinäkuussa asukkaille kotiin. Muista ilmoittautua ennen 4.8.17. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille postitetaan ennen juhlaa kotiin pääsyliput, jotka tarkastetaan juhlapaikan portilla. Tervetuloa mukaan juhlimaan!

20170614_102544.jpg

Jatkoaika pihakilpailuun ilmoittautumiselle!

PIHAPIIRI-lehdessä oli vuoden 2017 Pihakilpailuun ilmoittautuminen 23.6.2017 mennessä. Lehden jakelussa ilmenneiden ongelmien vuoksi ilmoittautumisia otetaan 12.7.2017 saakka. Kaivakaahan viherpeukalot mullasta/multaan.

Juhannuskuva.jpg

Jyväskylän vuokra-asunnot Oy tulee toimineeksi tänä vuonna 25 vuotta. Juhlavuoden teemana on Hyvä Naapuruus. teeman merkeissä tulemme järjestämään lukuisia tapahtumia aiheeseen liittyen.

Kesäretki puuhapuistoon on täyttynyt

JVA:n lapsiperheille tarkoitettu jWAU-kesäretki Puuhapuisto Veijariin Saarijärvelle sai huikean suuren suosion ja on nyt täynnä. Osanottajamäärää kasvatettiin ja mukaan mahtui lopulta 170 osallistujaa, mikä on puistolle maksimi. Kiitämme kaikkia mielenkiinnosta! Retki järjestetään lauantaina 1.7.2017. Lähtö tapahtuu klo 9.30 Harjun tilausajolaiturista ja paluukyyti Jyväskylään lähtee Saarijärveltä klo 16.00. Retken omavastuu 10 euroa/perhekunta ja se sisältää bussimatkan, pääsyn puuhapuistoon sekä ruokailut. Ensi vuonna retkeillään taas, joten seuraa ilmoitteluamme ja pysy ajantasalla.

Viheromaisuuden hoitoon uudistus

JVA kiinteistöjen piha-alueiden viheromaisuuden hoidosta huolehtivat jatkossa tarjouskilpailulla valitut viherpalveluyritykset. Uusi palvelusopimus kattaa pensaiden, puiden yms. kiinteistön omistajan vastuulla olevien kasvien hoidon (pois lukien nurmikot). Palvelumallia on jo kokeiltu Pohjoisella ja Läntisellä alueilla ja se laajenee nyt koskemaan kaikkia JVA:n kiinteistöjä.

Muutoksen myötä palveluntuottaja huolehtii myös asuntopihojen pensaiden leikkauksesta ja hoidosta. Uuteen käytäntöön siirrytään kevään 2017 aikana ja työt etenevät säiden ja eri kasvilajeille tyypillisen aikataulun sallimissa puitteissa. Ensimmäisen sopimusvuoden aikana suoritetaan huonokuntoisten tai muutoin sitä vaativien kasvien alasleikkaukset. Palveluntuottajat tiedottavat asukkaita tarkemmin näiden toimenpiteiden aikatauluista ja tehtävistä käytännön toimenpiteistä. Asukkaan tulee huomoida, että vuokralainen huolehtii edelleen itse hallinnassaan olevan asuntopihan nurmen leikkuusta. Kiinteistönhuoltosopimuksiin kuuluu ainoastaan yleisten piha-alueiden nurmen leikkuu.

Yhteistyöllä kiinteistöhuollon ja viherpalveluyrityksen kanssa varmistamme, että kaikki piha-alueet ovat ammattimaisessa hoidossa keväästä syksyyn. Siistit piha-alueet lisäävät kaikkien asumismukavuutta.


Sähköisissä palveluissa nyt myös mahdollisuus asukasetupisteiden katseluun

JVA:n sähköiset palvelut ovat laajentuneet odotetulla asukasetupisteiden katselumahdollisuudella. Toiminto edellyttää kirjautumista. Kirjautumalla saa näkyviin myös hankintaohjeen, jossa esitellään koko etuvalikoima, ks. alla esimerkki. Kahden sopimusosapuolen talouksissa pisteitä pääse katselemaan se osapuoli, jolle ne ovat kertyneet.

Pistetiedotteessa on näkyvillä tämän hetkinen tilanne. Pistelunastuksissa palvelee JVA:n palveluisännöinti. Pistemäärä tarkistetaan aina JVA:lla ennenetujen lunastamista.

Pistetiedote.png