Ajankohtaisia tapahtumia

Keskustan ja Läntisen alueen asukkaille uusi yhteinen kerhotila

Osoitteeseen Kypärätie 35 on avattu uusi yhteinen kerhotila/asukkaiden olohuone. Tila on tarkoitettu mm. erilaisten kokousten pitämiseen ja tilassa voi JVA:n asukkaat järjestää kaikenlaista kivaa tapahtumaa niin lasten kuin aikuistenkin huviksi ja hyödyksi. Vaajakoskella on vastaava Wau-tila jo käytössä osoitteessa Vaajakoskentie 127. Sinne on tällä hetkellä suunnitteilla mm. neulontakerho. Lastenjuhlia ja aluekokouksia siellä on jo järjestetty ja hyvin on toiminut. Norolankuja 3:een, Palokkaan avataan vastaava tila 2018 alkuvuodesta.

Piippuranta

Piippurannan monisukupolvinen vuokra-asuntokokonaisuus valmistuu maaliskuun 2018 lopussa Kankaan uuteen kaupunginosaan. Kokonaisuus sisältää yhteensä 82 vuokra-asuntoa, sekä tavallisia vuokrakoteja, että seniorivuokrakoteja yli 55 -vuotiaille. Asuntojen hakuaika ajoittuu 16.10 - 5.11.2017. Tutustu kohteeseen tarkemmin ja jätä hakemus!

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT!

595 - Piippuranta näkymä pergamenttitorille.jpg

VUOSIKERTOMUS 2016

Toimintakertomus vuodelta 2016 on valmistunut. Tutustu uuteen vuosikertomukseen.


Tule tutustumaan asumisneuvontaan

Asumisneuvoja Rea Pekkarinen on tavattavissa JVA:n toimistolla os. Vapaudenkatu 48-50 (3.krs) seuraavasti:

  • tiistaina 21.11. klo 10-12
  • tiistaina 12.12. klo 10-12

Asumisneuvoja neuvoo ja ohjaa asumiseen liittyvissä asioissa, joita voivat olla esim.:

  • vaikeudet vuokranmaksussa
  • asumiseen liittyvät häiriöt
  • häätö

Asumisneuvoja ohjaa tarvittaessa myös muihin palveluihin. Neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista palvelua.

Tervetuloa juttelemaan kahvikupposen äärelle asumisneuvonnan tarjoamista mahdollisuuksista!

JVA_Rea_Pekkarinen.jpg

Pistejärjestelmän uudistus elokuu 2017

Asukasetujärjestelmä on uudistunut. Tähän saakka kertynyt pistemäärä näkyy pisteiden katselussa aluksi yhtenä kokonaissummana. Tapahtumatiedot päivittyvät jälleen 2017 syyskuusta alkaen tiedotteelle näkyviin. Pistekertymä siis kasvaa tästä eteenpäin kuukausittain entiseen tapaan.

Pistekertymissä on kuitenkin siirron jälkeen havaittu olevan joissakin tapauksissa virheitä. Asiaa selvitetään parhaillaan ja korjauksia tehdään mahdollisimman pian. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että tällä hetkellä sivustolla näkyvä pistemäärä ei välttämättä ole oikein, vaikka suurimmassa osassa pistekertymiä tilanne onkin kunnossa. Pistemäärä tarkistetaan JVA:lla varmuuden vuoksi aina ennen pistelunastuksia.

Juhannuskuva.jpg

Jyväskylän vuokra-asunnot Oy tulee toimineeksi tänä vuonna 25 vuotta. Juhlavuoden teemana on Hyvä Naapuruus. teeman merkeissä tulemme järjestämään lukuisia tapahtumia aiheeseen liittyen.

Viheromaisuuden hoitoon uudistus

JVA kiinteistöjen piha-alueiden viheromaisuuden hoidosta huolehtivat jatkossa tarjouskilpailulla valitut viherpalveluyritykset. Uusi palvelusopimus kattaa pensaiden, puiden yms. kiinteistön omistajan vastuulla olevien kasvien hoidon (pois lukien nurmikot). Palvelumallia on jo kokeiltu Pohjoisella ja Läntisellä alueilla ja se laajenee nyt koskemaan kaikkia JVA:n kiinteistöjä.

Muutoksen myötä palveluntuottaja huolehtii myös asuntopihojen pensaiden leikkauksesta ja hoidosta. Uuteen käytäntöön siirrytään kevään 2017 aikana ja työt etenevät säiden ja eri kasvilajeille tyypillisen aikataulun sallimissa puitteissa. Ensimmäisen sopimusvuoden aikana suoritetaan huonokuntoisten tai muutoin sitä vaativien kasvien alasleikkaukset. Palveluntuottajat tiedottavat asukkaita tarkemmin näiden toimenpiteiden aikatauluista ja tehtävistä käytännön toimenpiteistä. Asukkaan tulee huomoida, että vuokralainen huolehtii edelleen itse hallinnassaan olevan asuntopihan nurmen leikkuusta. Kiinteistönhuoltosopimuksiin kuuluu ainoastaan yleisten piha-alueiden nurmen leikkuu.

Yhteistyöllä kiinteistöhuollon ja viherpalveluyrityksen kanssa varmistamme, että kaikki piha-alueet ovat ammattimaisessa hoidossa keväästä syksyyn. Siistit piha-alueet lisäävät kaikkien asumismukavuutta.


Sähköisissä palveluissa nyt myös mahdollisuus asukasetupisteiden katseluun

JVA:n sähköiset palvelut ovat laajentuneet odotetulla asukasetupisteiden katselumahdollisuudella. Toiminto edellyttää kirjautumista. Kirjautumalla saa näkyviin myös hankintaohjeen, jossa esitellään koko etuvalikoima, ks. alla esimerkki. Kahden sopimusosapuolen talouksissa pisteitä pääse katselemaan se osapuoli, jolle ne ovat kertyneet.

Pistetiedotteessa on näkyvillä tämän hetkinen tilanne. Pistelunastuksissa palvelee JVA:n palveluisännöinti. Pistemäärä tarkistetaan aina JVA:lla ennenetujen lunastamista.

Pistetiedote.png