Kukat

Aspalla on asiaa

Aspalla on asiaa

Uuteen vuokrakotiin Kankaan Piippurantaan (13.10.)
Paperitehtaankadulle Kankaalle valmistuu uusi monisukupolvinen vuokra-asuntokokonaisuus maaliskuun 2018 lopussa. Asuntojen hakuaika on 16.10.17-5.11.17. Tutustu kohteeseen!
Aspalla on asiaa | 7

Kesän edullisimmat kotipesät perheellisille Tikkakoskelta (22.06.)
JVA:n kesäkampanjassa on nyt lennokkaita tarjouksia perheasunnoista Tikkakoskella. Tutustu tarjontaan!
Aspalla on asiaa | 5

Kotoisasti töissä (25.04.)
Kotoisasti töissä kampanja tarjoaa toimivia asuntoja työn ja asumisen yhdistämiseen, vaikkapa opiskelijan, yrittäjän tai etätyöläisen tarpeisiin. Ja näissäkin kohteissa käyttösähkö kaupan päälle!
Aspalla on asiaa | 2

Vuokraa nyt vaivattomasti ilman vakuutta (24.02.)
JVA tarjoaa uudelle kodinvuokraajalle erikoisedun valikoiduissa kohteissa. Kampanjaan kuuluvaan perheasuntoon pääsee nyt muuttamaan ilman, että tarvitsee maksaa vakuusmaksua ja käyttösähkökin tulee lisäksi kaupan päälle!
Aspalla on asiaa | 6

Säästä tuntuvasti sähkössä! (29.06.)
JVA tarjoaa nyt uudelle asukkaalle tuntuvan edun: kahden vuoden eli 24 kk:n ajan vuokrasopimuksen alkamisesta käyttösähkö kaupan päälle! Käyttösähkön saa veloituksetta kaksi vuotta sopimuksen alkamisesta, mutta kuitenkin enintään vuokrasuhteen voimassaoloajan, mikäli vuokrasopimus päättyy sitä aikaisemmin.
Aspalla on asiaa | 1

Nyt lapsiperheet satasella sisään ja lasten huoneet kuntoon (03.03.)
Aspalla on tänä keväänä iloista kerrottavaa perheasuntoa etsiville lapsiperheille. Satasella sisään ja lastenhuoneet kuntoon kampanja on käynnistynyt. Teemme nyt kampanjaan kuuluvissa kohteissa perheasunnon vuokraajille reilun tarjouksen: vain satasen vuokravakuus (normaalisti 340 € – 420 €) ja lisäksi lasten huoneiden pinnat entistä ehompaan kuntoon. Tarjoamme kevään ajan kampanjakohteissa uusiin sopimuksiin lastenhuoneiden pintaremontin.
Aspalla on asiaa | 5

Aspalla on asiaa (03.12.)
Aspalla on asiaa -blogissa JVA:n asiakaspalvelun tekijät kirjoittavat ajankohtaisista palvelu-asioista. Käsittelemme kattavasti erilaisia palvelun teemoja ja tarjoamme myös vinkkejä asunnonhakuun.
Aspalla on asiaa | 14