Kukat

« Takaisin blogeihin

Vuokraa nyt vaivattomasti ilman vakuutta
Helmikuu 24, 5

JVA tarjoaa uudelle kodinvuokraajalle erikoisedun valikoiduissa kohteissa. Kampanjaan kuuluvaan perheasuntoon pääsee nyt muuttamaan ilman, että tarvitsee maksaa vakuusmaksua ja käyttösähkökin tulee lisäksi kaupan päälle!

Aspalla on nyt iloista asiaa. Kevät alkaa kivalla kampanjalla, jossa asunnon vuokraaminen ei ole ainakaan vakuudesta kiinni. Kampanjaan kuuluvaan perheasuntoon pääsee muuttamaan ilman, että tarvitsee maksaa vakuusmaksua!

Vapautuvalla vakuusrahalla voi vaikka hankkia jotain kivaa kotiin. Lisäetuna myös käyttösähkö tulee kaupan päälle toistaiseksi ja se merkitsee tuntuvaa säästöä, jolle varmasti löytyy monta muuta käyttöä.

Nämä edut vain Vuokraa vaivattomasti ilman vakuutta- kampanjan kohteissa ja koskevat kampanja-aikana tehtyjä uusia perheasuntojen vuokrasopimuksia. Kampanjassa mukana olevia kohteita ovat: Kulottajantie 1 (Kangaslampi), Vadelmakuja 1 (Kangaslampi), Pupuhuhdantie 11 (Pupuhuhta) sekä Kirkkokatu 5 (Tikkakoski).

Tutustu kohteisiin vapaat asunnot asunnot- sivullamme. Odotamme jo hakemustasi!

Keväisin vuokrausterveisin

Aspan väki


Kommentit (5)

just, 14.3.2017 10:06
On se kumma että vanhoja asukkaita ei palkita kyllä millään jopa asunnon vaihto on helvetin vaikeaa nykypäivänä...miksi...köyhät kyykkyyn mutta eikai se heidän vika oo että vuokrat on niin korkeat että perheetkin joutuu kohta kaksioissa asumaan kun ei isompaa saa vuokrattua,halutulta asuinalueelta ei näistä pakkopaikoista.
, 14.3.2017 13:31
Pitkäaikaisten asukkaiden palkitsemiseen JVA:lla on todella monipuolinen asukasetujärjestelmä. Saatavilla on mm. remonttitarvikkeita omatoimiremontteihin, JVA:n teettämiä remontteja, sälekaihtimia, kaappien ovia, wc- ja kylpyhuonekalusteita, kodinkoneita ja kodin palveluita. Aktiiviset asukkaat hyötyvät eniten, joten asukastoimintaan osallistumalla etuja kertyy varsin mukavaa vauhtia. Omat pisteensä voi nyt tarkistaa kirjautumalla pistekatseluun (sähköiset palvelut-omat tiedot-pisteet kotiin).
Miksinäin, 14.4.2017 9:09
Terve te haluatte että ihmiset laittaa asuntohakemuksia mutta sitten kun kysellään asuntojen perään niin töykeästi vastataan jos vastataan ollenkaan.Oisikohan aika kouluttaa teidän asiakaspalveluporukka,ei nuoret ihmiset ymmärrä miksi vastataan niin työkeästi ihan perus kysymykseen!?
, 24.4.2017 15:54
Tavoitteemme on palvella mahdollisimman hyvin. Vuosittain selvitämme asukkaiden tyytyväisyyttä. Vuonna 2016 tutkimukseen vastasi 1181 JVA:n asukasta. Asteikolla 1-6 parhaiten onnistuivat asuinalueen turvallisuus (4,8), asiakaspalvelun ystävällisyys (4,7), talon rauhallisuus (4,7), sähköinen asiointimahdollisuus (4,6) ja huoltoyhtiön palveluhenkisyys (4,6). Kehitettävää ja parannettavaa on toki aina, joten kiitos palautteesta, otamme asian erityistarkkailuun ja pyrimme parantamaan toimintaamme.
liibalaaba, 25.4.2017 14:09
Olemme myöskin tuttavien kanssa jotka asumme teidän asunnoissa joihin maksamme melko hyvää vuokraa että nykyään vaan suurinpiirtein työssäkäyvät ihmiset saa asunnon vaihtaa ja se on melko karua kun miettii että kyllä ne köyhätkin tahtoisi joskus maiseman vaihdoksen.Ja edelliseen yhtyen ,erittäin epäpätevää asiakaspalvelua joutuu kohtaamaan ja jopa tylyä.

Kommentoi

Nimimerkki

Kommentti

Varmenne
Päivitä kuva
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään: