Kukat

« Takaisin blogeihin

Vuokraa nyt vaivattomasti ilman vakuutta
Helmikuu 24, 2

JVA tarjoaa uudelle kodinvuokraajalle erikoisedun valikoiduissa kohteissa. Kampanjaan kuuluvaan perheasuntoon pääsee nyt muuttamaan ilman, että tarvitsee maksaa vakuusmaksua ja käyttösähkökin tulee lisäksi kaupan päälle!

Aspalla on nyt iloista asiaa. Kevät alkaa kivalla kampanjalla, jossa asunnon vuokraaminen ei ole ainakaan vakuudesta kiinni. Kampanjaan kuuluvaan perheasuntoon pääsee muuttamaan ilman, että tarvitsee maksaa vakuusmaksua!

Vapautuvalla vakuusrahalla voi vaikka hankkia jotain kivaa kotiin. Lisäetuna myös käyttösähkö tulee kaupan päälle toistaiseksi ja se merkitsee tuntuvaa säästöä, jolle varmasti löytyy monta muuta käyttöä.

Nämä edut vain Vuokraa vaivattomasti ilman vakuutta- kampanjan kohteissa ja koskevat kampanja-aikana tehtyjä uusia perheasuntojen vuokrasopimuksia. Kampanjassa mukana olevia kohteita ovat: Kulottajantie 1 (Kangaslampi), Vadelmakuja 1 (Kangaslampi), Pupuhuhdantie 11 (Pupuhuhta) sekä Kirkkokatu 5 (Tikkakoski).

Tutustu kohteisiin vapaat asunnot asunnot- sivullamme. Odotamme jo hakemustasi!

Keväisin vuokrausterveisin

Aspan väki


Kommentit (2)

just, 14.3.2017 10:06
On se kumma että vanhoja asukkaita ei palkita kyllä millään jopa asunnon vaihto on helvetin vaikeaa nykypäivänä...miksi...köyhät kyykkyyn mutta eikai se heidän vika oo että vuokrat on niin korkeat että perheetkin joutuu kohta kaksioissa asumaan kun ei isompaa saa vuokrattua,halutulta asuinalueelta ei näistä pakkopaikoista.
, 14.3.2017 13:31
Pitkäaikaisten asukkaiden palkitsemiseen JVA:lla on todella monipuolinen asukasetujärjestelmä. Saatavilla on mm. remonttitarvikkeita omatoimiremontteihin, JVA:n teettämiä remontteja, sälekaihtimia, kaappien ovia, wc- ja kylpyhuonekalusteita, kodinkoneita ja kodin palveluita. Aktiiviset asukkaat hyötyvät eniten, joten asukastoimintaan osallistumalla etuja kertyy varsin mukavaa vauhtia. Omat pisteensä voi nyt tarkistaa kirjautumalla pistekatseluun (sähköiset palvelut-omat tiedot-pisteet kotiin).

Kommentoi

Nimimerkki

Kommentti

Varmenne
Päivitä kuva
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään: