Kukat

« Takaisin blogeihin

Uuteen vuokrakotiin Kankaan Piippurantaan
Lokakuu 13, 5

Paperitehtaankadulle Kankaalle valmistuu uusi monisukupolvinen vuokra-asuntokokonaisuus maaliskuun 2018 lopussa. Asuntojen hakuaika on 16.10.17-5.11.17. Tutustu kohteeseen!

Piippurannaksi nimetty uudiskohteemme sijaitsee Kankaan ainutlaatuisessa kaupunginosassa osoitteessa Paperitehtaankatu 1 vain yhden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alueen erityispiirteenä on vieressä avautuva upea Tourujoenlaakson kaupunkiluonto. Oman vivahteensa omaleimaiselle alueelle antaa myös Kankaan punatiilinen tehdasmiljöö, joka huokuu ympärilleen alueen historiaa. Kankaalla menneisyys ja nykypäivä kohtaavat kiehtovalla tavalla.

Piippurannan monisukupolviseen vuokra-asuntokohteeseemme valmistuu yhteensä 82 vuokra-asuntoa, joista 42 kpl on tavallisia vuokrakoteja ja 40 asuntoa on varattu seniorivuokrakodeiksi. Senioriasuntoihin edellytetään 55 vuoden ikää, joka tulee olla täytetty hakuaikaan mennessä.

Tavallisten vuokrakotien valikoima kohteessa:

Tavalliset asunnot.jpg

Seniorivuokrakotien valikoima kohteessa:

senioriasunnot.jpg

Asunnoissa on hyvä varustetaso ja korkealaatuiset pintamateriaalit. Senioriasunnoissa on turvaliedet sekä sähköinen lukitus. Osassa asuntoja on myös huoneistokohtainen sauna. Lisäksi kohteessa on paljon yhteisiä tiloja. Pohjakerrokseen on sijoitettu saunaosasto, pesula ja kuivaushuone sekä kuntosali, joka on asukkaiden käytössä.

JVA tarjoaa asukkailleen Telian 10 Mt laajakaistayhteyden sekä Pisteet kotiin- asukasetuohjelman todella monipuoliset remontti- ja sisustusedut, jotka alkavat kertyä heti muutosta.

Tätä kohdetta on kovasti odotettu ja iloksemme voimme kertoa, että hakuaika on nyt koittanut. Tutustu kohteen pohjaratkaisuihin ja vuokriin tarkemmin Piippurannan omalla kohdesivulla.

Odotamme jo hakemustasi!

Kutsuvin vuokrausterveisin

Aspan väki

P.S Tässäkin kohteessa otamme myös aiemmin jätetyt hakemukset huomioon


Kommentit (5)

Mirkku, 1.11.2017 16:42
Millaisille pareille alue on suunnattu?
, 14.11.2017 11:20
Alue sopii monenikäisille ja monenlaisiin elämäntilanteisiin. Mitään erityistä kohderyhmää ei ole määritelty.
Tanja, 12.11.2017 12:13
Milloin hakijoille ilmoitetaan onko saanut asunnon?
, 14.11.2017 11:20
Hakijoille ilmoitetaan asunnon saannista joulukuun aikana.
Monopoli, 14.11.2017 15:48
Asukkaan auton paikoituskustannus 770€/1v. Aikamoista rahastusta varallisuusrajoitetuille sanoisin. Onko parkkitalo lisäksi kylmätilaa? Entä mihin hintaan paikoitetaan moottoripyörä?

Kommentoi

Nimimerkki

Kommentti

Varmenne
Päivitä kuva
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään: