kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Symppis piha Kesäkuu 6 0

Tälle pikkuiselle pihalle mahtuu monta herttaista ideaa! Rivitalon takapihalle mahtuu niin tomaatit, ruusut, marjat kuin museoesineetkin, kaikki kauniisti sulassa sovussa.

Kahdentuhannen pisteen vauva! Toukokuu 29 5 Ensimmäisen vauvan odotus on ihanaa ja jännittävää aikaa! Moni tuore vanhempi huomaa, että vauvan... 20 ideaa parvekkeelle Toukokuu 8 0 Toukokuussa on aika kurkistaa parvekkeelle! Vieläkö siellä tuikkivat jouluvalot vai oletko kentie... Draamaa ja romantiikkaa Huhtikuu 20 4 Tässä ihanassa tosisisustajan kodissa yhdistyvät draama ja romantiikka. Ihan niin kuin aidossa el... Asukaspisteet kertyvät asumalla! Huhtikuu 6 0 Vastuullinen asukas palkitaan joka kuukausi. Aktiiviselle asukkaalle kertyy pisteitä enemmän ja ... Valmiiksi valitut värit! Maaliskuu 23 0 JVA on julkaissut tänä keväänä valmiit värikartat remonttia tekeville asukkaille. Kuusi erilaista... Titta taitaa tapetit ja maalit! Maaliskuu 13 6 Onko Titta jo Sinun tuttu? Onko suunnitelmissa seinien maalaamista tai tapetointia? Millainen on ... Sohvaperunan perusopas Helmikuu 13 1 Sohva on olohuoneen kunkku! Se on suurikokoinen, käytössä päivittäin ja haukkaa usein suurimman o... Mummolan makkari Helmikuu 5 0 Sisustaja vieraili mummolan makkarissa ja toi mukanaan väriä ja pehmeitä tekstiilejä. Maavärejä ja sametteja 2018 Tammikuu 19 0 Mitä tekee trenditietoinen sisustaja tänä vuonna? Mitkä värit nousevat parrasvaloihin ja minkä vä... Koti kahdella kielellä Tammikuu 5 2 Ulkona vihmoo märkää räntää ja paksu loska kastelee jalat. Sisälle päästyäni minut kuitenkin valt... Joulu saapuu hiljalleen… Joulukuu 18, 2017 0 Nuoren parin kotona joulun odotus alkaa heti syksyn väriloiston hälvennyttyä. Kun aloittaa ajoiss... Tonttujen tekemä? Joulukuu 11, 2017 0 Jotakin ihmeellistä on tapahtunut Ylätuhdonkujan pihamaalla! Valoja ja tuikkuja on syttynyt sinne... Näytä lisää