Vuoden 2018 tapahtumat alkavat perinteisesti aakkosista eli ABC-asukastoiminta tutuksi -koulutuksella 7.3.2018. Koulutuspaikkana on tänä vuonna hotelli Alexandran auditorio Hannikaisenkadulla. Opastus hotellin vastaanotosta. Tilaisuus alkaa klo 17.00 kahvitarjoilulla. Tilaisuuteen toivotaan ennen kaikkea uusia toiminnasta kiinnostuneita asukkaita ja tietysti uusia toimikuntien jäseniä. Ensimmäistä kertaa mukana olevat palkitaan 500 etupisteellä.

Infotilaisuus uudesta tupakkalaista järjestetään hotelli Alexandran auditoriossa keskiviikkona 11.4.2018 klo 17.00 alkaen ja on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille JVA:n asukkaille.

Talo-opas koulutus uusille talo-oppaille pidetään 2. osassa 18.4.2018 ja 8.5.2018. Lisätietoja ja ilmoittautumiset jva.tekninenpalvelu@jkl.fi.

Erittäin suosittu Viherinfo, Viherlandiassa on tiistaina 22.5.2018 alkaen klo 16.30 ja siihen voi ilmoittautua jva.asukasisannointi@jkl.fi.

jWAU-kesäretki lapsiperheille puuhapuisto Veijariin, Saarijärvelle toteutuu lauantaina 16.6.2018. Retkelle voi ilmoittautua 2.5.2018 alkaen suoraan JVA:n toimistolle. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla käteisellä pantin 10 euroa/perhe. Huomioikaa että kaikkien lähtijöiden on oltava JVA:n asukkaita. Retkelle mahtuu kolme bussillista eli olkaa ripeitä, viimeksi eivät kaikki halukkaat mahtuneet mukaan.

Koulutusajankohdista ja muista tapahtumista ilmoitetaan
tarkemmin asukkaille jaettavilla tiedotteilla, ilmoitustauluilla ja nettisivuilla www.jva.fi
sekä JVA:n facebookissa www.facebook.com/JVApihapiiri.

Vuoden HUOM! Asukasneuvoston kokouksiin ja aluekokouksiin osallístumisesta saa asukastoimikuntakohtaisia pisteitä -> bonustoimintarahaan sekä kutsuun ensi kevään aktiiviristeilylle.