Vuoden 2017 tapahtumakalenteri on päivitetty ja se löytyy täältä liittenä.

Seuraavaksi JVA:lla alkaa Talo-oppaiden koulutus 2:ssa jaksossa. Jakso 1 on keskiviikkona 26.4.2017 alkaen klo 17.30 kirjaston pienessä luentosalissa. Tässä tilaisuudessa on ulkopuolinen luennoitsija kertomassa mikä on talo-oppaan idea ja tarkoitus. Jakso 2, syventävä osio pureutuu enemmän käytännön tehtäviin ja järjestetään keskiviikkona 10.5.2017 klo 17.30 alkaen samassa paikassa. Talo-oppaan koulutukseen voi ilmoittautua osoitteessa jva.asukasisannointi@jkl.fi. Samasta osoitteesta saa myös lisätietoa koulutuksesta.

Suosittu viherinfo järjestetään tänäkin vuonna Viherlandiassa. Ajankohta on torstai 18.5.2017 klo 16.30 alkaen kahvila Edenissä. Ilmoittautua voi osoitteessa jva.asukasisannointi@jkl.fi.

Mölkkyturnauksesta lisätietoja saa osoitteesta jva.tekninenpalvelu@jkl.fi samaan osoitteeseen voi myös ilmoittautua. 1/2017 Pihapiiri-lehdestä löytyy säännöt ja tarkemmat tiedot.

asuntohaku.jpg

HUOM! Asukasneuvoston kokouksiin ja aluekokouksiin osallístumisesta saa asukastoimikuntakohtaisia pisteitä -> bonus toimintarahaan sekä kutsuun ensi kevään aktiiviristeilylle.

Koulutusajankohdista ja muista tapahtumista ilmoitetaan
tarkemmin asukkaille jaettavilla tiedotteilla, ilmoitustauluilla ja nettisivuilla www.jva.fi
sekä JVA:n facebookissa www.facebook.com/JVApihapiiri.