Vuoden 2017 tapahtumakalenteri on päivitetty ja se löytyy täältä liittenä.

JVA:n Mölkkyturnauksesta lisätietoja saa osoitteesta jva.tekninenpalvelu@jkl.fi samaan osoitteeseen voi myös ilmoittautua. 1/2017 Pihapiiri-lehdestä löytyy säännöt ja tarkemmat tiedot.

JVA:n järjestämä jWAU-kesäretki järjestetään lapsiperheille Puuhapuisto Veijariin, Saarijärvelle lauantaina 1.7.2017. Lähtö on 9.30 Harjun tilausajolaiturista. Retki on loppuunvarattu. Meidän mukaan on lähdössä 3 bussillista eli 170 henkilöä.

Pihapiiri-lehti 02/2017 on jaettu kaikkiin asuntoihin, lukekaahan. Siinä on ajankohtaista asiaa.

Lehdessä oli vuoden 2017 Pihakilpailuun ilmoittautuminen 23.6.2017 mennessä. Lehden jakelussa ilmenneiden ongelmien vuoksi ilmoittautumisia otetaan 12.7.2017 saakka. Kaivakaahan viherpeukalot mullasta/multaan.

JVA:n 25-vuotisjuhlat vietetään tanssilava Ainolassa elokuisena tiistai-iltana 22.8.2017. Kutsut kaikille asukkaille lähtee heinäkuun alussa. Muistakaa palauttaa ilmoittautumiskortti niin saatte paluupostissa pääsylipun.

asuntohaku.jpg

HUOM! Asukasneuvoston kokouksiin ja aluekokouksiin osallístumisesta saa asukastoimikuntakohtaisia pisteitä -> bonus toimintarahaan sekä kutsuun ensi kevään aktiiviristeilylle.

Koulutusajankohdista ja muista tapahtumista ilmoitetaan
tarkemmin asukkaille jaettavilla tiedotteilla, ilmoitustauluilla ja nettisivuilla www.jva.fi
sekä JVA:n facebookissa www.facebook.com/JVApihapiiri.