Suoraan sisältöön
Palaute
Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy > Asunnot > Vapaat asunnot


Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy
Vapaudenkatu 48-50 (3.krs)
40100 Jyväskylä

HUOM! Ma 22.9.14 toimisto on suljettu
Avoinna 1.9.-31.5.:
ma, ti, to, pe klo 10 - 15
ke klo 10 - 16
Avoinna 1.6.-31.8. :
ma, ti, to, pe klo 10 - 13
ke klo 12 - 16
Kts..puhelinpalveluajat.

Laskutusosoite :
JVA Oy, PL 173,
00026 BASWARE

Vapautuvat JVA-kodit

Täytä ajoissa asuntohakemus, sillä vapautuvia koteja tarjotaan vain hakijoina oleville henkilöille tai perheille sitä mukaa, kun niitä vapautuu. Huomioithan myös, että sen vuoksi vapautuva asunto saattaa jo olla varattu. Täyttämällä asuntohakemuksen voit ilmoittaa toivomuksesi etsimästäsi kodista ja sen sijainnista. Asuntohakemuksen täyttämisen jälkeen sinulla on mahdollisuus saada asuntotarjous, jos hakutoiveitasi vastaava huoneisto vapautuu.

Useimmissa kohteissa vuokriin sisältyvät asunnon lämmitys sekä vesimaksut. Käyttösähköstä maksetaan pääsääntöisesti erikseen, kulutuksen mukaan. Poikkeuksista on mainittu tapauskohtaisesti vapautuvan asunnon tiedoissa. Sähkö laskutetaan vuokralaisen sähköntoimittajan kanssa tekemän sähkösopimuksen perusteella.
Asunnot poistuvat sivuiltamme vasta kun niistä on solmittu vuokrasopimus.

29.4.14: Tanhukaaren uudiskohteen hakuaika on päättynyt

Rakennamme uusia, ihania koteja myös Tanhukaareen Kuokkalaan. Talo valmistuu 31.7.2014. Asuntohen hakuaika on päättynyt. Kiitämme hakijoita mielenkiinnosta. Asukkaaksi valituille ilmoitamme asiasta henkilökohtaisesti lähipäivinä.


3.4.14: Palokunnankadun hakuaika on päättynyt

JVA:n kaksi Palokunnankadun uudiskohdetta talo E "Palomestari" ja talo F "Palovahti" valmistuvat 30.6.2014 . Palokunnankatu 1 E ja F-talojen hakuaika on päättynyt, kiitämme kaikkia hakemuksen jättäneitä. Suuren kiinnostuksen vuoksi olemme voineet tarjota asunnon vain osalle kohteeseen hakeneista. Asukkaaksi valituille ilmoitamme asiasta lähipäivinä.

Katso tarkemmin: Peruskorjaus- ja uudiskohteet

Copyright © JVA Oy 2015 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta