Kuvakimara tiedotteeseen.jpg

Ilmoita omakin kotisi mukaan Kurkkaa kotiin -blogiin!

Etsimme jatkuvasti uusia koteja blogissa esiteltäviksi. Omalla näkemyksellä ja suurella sydämellä sisustettuja koteja, joista voimme kertoa jotain myös muille. Etsimme oivalluksia ja ideoita, niin hillittyjä kuin hullutteleviakin sisustusratkaisuja.

Kurkkaa kotiin- blogikuvauksiin valitut kodit saavat pitää osan kuvauksissa käytettyä rekvisiittaa, joka jää kuvauksen jälkeen vaivanpalkaksi kodin asukkaalle. Ehkäpä uusi matto, koristetyynyt tai vaikkapa viherkasvi on juuri se, mitä kotisi vielä kaipaa?

TOIMI NÄIN:

Lähetä pari yleiskuvaa kodistasi ja lyhyt esittely osoitteeseen: jva.asukasisannointi@jkl.fi. Kuvien perusteella voimme yhdessä miettiä, mikä huone tai kohta kodistasi esiteltiin blogissa.

Kuvaus kestää noin tunnin ja voidaan sopia asukkaan aikataulun mukaan. Blogijutut voidaan toteuttaa myös niin, että asukkaan henkilöllisyys tai asuinpaikka ei tule ilmi. Kuvat jäävät JVA:n vapaaseen markkinointikäyttöön.

Odotamme jo yhteydenottosi!

Haluatko kurkata naapuriin?

Jyväskylän Vuokra-asuntojen oma Kurkkaa kotiin -blogi kurkkaa ihan oikeisiin JVA-koteihin.

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan osoitteessa www.jva.fi/kurkkaakotiin.

Sisustusjuttujen lomassa blogissa fiilistellään ajankohtaisia sisustusteemoja ja -ideoita. Kurkkaa blogiin ja inspiroidu oman kodin remontoimisesta ja sisustamisesta.

Kurkkaa kotiin.png

« Takaisin