Pisteet kotiin.png

JVA:n Pisteet kotiin -asukasetupistejärjestelmä palkitsee vuokralla asuvaa!

JVA palkitsee asukkaita pitkäaikaisesta asumisesta sekä kannustaa asukkaita osallistumaan asukastoimintaan ja asumisviihtyvyyden kehittämiseen. Etupisteitä voi käyttää kodin kunnostukseen, sisustukseen tai palveluihin. Saatavillasi on runsaat valikoimat remonttitarvikkeita joko omatoimiseen tai JVA:n teettämään remontiin, kodinkoneita ja paljon, paljon muuta.

Pisteiden kertyminen

Pisteet kotiin -asukasetujärjestelmässä etupisteiden kertyminen alkaa vuokrasopimuksen solmimisesta, ja jatkuu koko JVA:lla asumisen
ajan. Pisteet säilyvät vaihdettaessa asuntoa JVA:n sisällä. Etupisteistä ei tule kenellekään verotettavaa tuloa, eikä järjestelmä ole ristiriidassa asukkaiden mahdollisesti saamien asumistukien tai muiden tulonsiirtojen kanssa.

Asukasetujärjestelmä on otettu käyttöön vuoden 2007 alusta alkaen. Korpilahden-, Pohjoisen- ja Vaajakosken alueen asukasaktiiveille asukastoimintapisteet kertyvät 1.1.2009 alkaen, koska edeltävältä ajalta tietoja ei ole kerätty. Pistekertymätaulukosta näet, miten pisteet kertyvät. Tutustu pistekertymätaulukkoon »

TUTUSTU PISTEKERTYMÄTAULUKKOON »

asukasedut_esimerkkikuva.jpg

asukasedut_esimerkkikuva_2.jpg

Pisteiden lunastaminen

Edun lunastaminen on mahdollista heti vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen. Kerralla lunastettava määrä on vähintään viisisataa (500) pistettä. Oman asunnon kunnon tai varustetason kohentaminen on etupisteiden ensisijainen käyttötarkoitus. Hankintaohjeesta selviää mihin kaikkeen pisteitä voi hyödyntää. Hankintaohjeen saa palveluisännöinnin sähköpostien kautta tilaamalla.

Henkilökohtaista pistetiedotetta emme enää jatkossa postita asukkaille, ajankohtaisen pistetilanteensa voi jokainen tarkistaa palveluisännöinnistämme tai sähköisten palveluiden kautta, jossa voi kirjautua katsomaan pistetiedotteensa. Kannattaa myös muistaa että pisteitä kertyy koko ajan.

Kaikissa hankinnoissa ja etupisteiden käytössä asukkaita neuvoo JVA:n palveluisännöinti sähköposteissa jva.asukasisannointi@jva.fi ja jva.tekninenpalvelu@jva.fi

JVA varaa mahdollisuuden muuttaa pistejärjestelmää ja pistekertymien määrää.

Väriteemat

Tutustu vuoden 2018 väriteemat -värimalleihin joita voit halutessasi hyödyntää etupisteillä remontteja valitessasi.

KATSO VÄRITEEMAT TÄSTÄ »

variteemat.jpg

pisteet-kotiin-laskuri.jpg

Etupistelaskuri

Oletko miettinyt kuinka pistesaldosi kertyy ja mitä asukasetuja niillä voisit lunastaa? Kokeileppa tehdä testi uudella etupistelaskurillamme ja insipiroidu!

KOKEILE ETUPISTELASKURIA TÄSTÄ »

Etuvaihtoehdot

Pisteet kotiin -hankintaohjeesta löytyy kaikki edut, joihin pisteitä voi käyttää. Valikoimissa on omatoimista remonttia, JVA:n teettämää remonttia, kodinkoneita ja wc:n kalusteita sekä paljon, paljon muuta. Heti vuokrasopimuksen allekirjoitettuasi saat ensimmäiset 500 pistettä, joilla voit hankkia vaikkapa uudet mieleisesi tapetit lastenhuoneeseen tai suunnitella makuuhuoneeseen uuden omanlaisesi tunnelman.