Pistetiedote

320_logo_slogan.jpg320_pisteet_kotiin_logo.jpgPistetiedotteessa näet tämän hetkisen etupistekertymäsi historiatietoineen sekä mahdolliset pistelunastukset. Etupisteitä voi käyttää kodin kunnostukseen, sisustukseen tai palveluihin. Kun haluat käyttää pisteitäsi, ota yhteyttä JVA:n palveluisännöintiin. Huomioithan, että pistemäärä tarkistetaan aina JVA:lla ennen etujen lunastamista virheiden varalta. Muutoin pistemäärää ei tarvitse erikseen tarkistaa ja etupisteitä kertyy automaattisesti joka kuukausi. Pisteet säilyvät tallessa järjestelmässä odottamassa sopivaa käyttötarvetta ja niitä voi lunastaa milloin tahansa vuokrasopimuksen voimassaoloaikana.

Pistejärjestelmän uudistus elokuu 2017

Etupistejärjestelmä on uudistunut. Tähän saakka kertynyt pistemääräsi näkyy aluksi yhtenä kokonaissummana. Tapahtumatiedot päivittyvät jälleen 2017 heinä-elokuun vaihteesta alkaen tiedotteelle näkyviin. Pistekertymä kasvaa siis tästä eteenpäin kuukausittain entiseen tapaan.

Pistekertymissä on kuitenkin siirron jälkeen havaittu olevan joissakin tapauksissa virheitä. Asiaa selvitetään parhaillaan ja korjauksia tehdään mahdollisimman pian. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että tällä hetkellä näkyvä pistemäärä ei välttämättä ole oikein, vaikka suurimmassa osassa pistekertymiä tilanne onkin kunnossa. Pistemäärä tarkastetaan aina JVA:lla ennen pistelunastuksia.

Toiminto edellyttää kirjautumista. Siirry kirjautumissivulle tästä.