Uuteen seniorikotiin Palokan Lukupihaan

Palokkaan rakentuu vuoden 2017 aikana ainutlaatuinen senioriasumisen kokonaisuus useilta eri toimijoilta. Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy (JVA) rakennuttaa kortteliin 59 toimivaa ja hyvin varusteltua vuokra-asuntoa, jotka valmistuvat tammikuussa 2018. Palokan Lukupihaksi nimetty seniorivuokra-asuntojen kohde sisältää 25 kpl yksiöitä, 31 kpl kaksioita ja 3 kpl kolmioita. Asunnot ovat viihtyisiä yhteisine tiloineen ja piha-alueineen. Kohteessa on erityisesti huomioitu ikääntyvien asukkaiden tarpeet tilaratkaisuissa. Asukkaaksi valittavien alaikäraja on 55 vuotta ja sen tulee olla täytettynä jo hakuaikana 6.3 - 24.3.17. Vähintään yhden ruokakunnan jäsenen tulee olla 55-vuotias hakuaikana, mikäli ruokakunnassa on useampia henkilöitä.

Kohteeseen on myös varallisuusrajat, mikä tarkoittaa, että asukkaaksi valittavalla ei voi olla nettovarallisuutta yli sallitun varallisuuden ylärajan seuraavasti:

  • 1 hlö: sallitaan 30 000 euroa
  • 2 hlöä: sallitaan 45 000 euroa
  • 3 hlöä: sallitaan 60 000 euroa
  • 4 hlöä: sallitaan 70 000 euroa

Talossa toteutetaan korttelin yhteisöllistä toimintamallia ja asukkaiden saatavilla ovat asukastoiminnan ohjaajan palvelut. Eri omistajien talojen yhteiskäytössä on runsaasti yhteisiä tiloja, mm. ravintola ja kuntosali.

Lukupihan asuntojen hakuaika ajoittuu 6.3 - 24.3.17

JVA:n Lukutie 1 seniorivuokra-asunnot ovat haettavana 6.3 - 24.3.17. Hakemuksen voi jättää helpoiten sähköisesti. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi käydä täyttämässä JVA:n toimistolla, os. Vapaudenkatu 48-50, 3,krs. Toimistomme on avoinna ma-ti ja to-pe klo 10-15 sekä ke klo 10-16. Myös aiemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Huoneistojen pohjaratkaisuihin voi tutustua seuraavista linkeistä:

Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, astianpesukoneet, korkealaatuiset pintamateriaalit ja osassa asuntoja myös saunat.

Kokonaisvuokrat ja vesiennakkomaksut ovat seuraavat:

Vuokran lisäksi maksetaan:

  • vesiennakkomaksua, joka tasataan todellisen kulutuksen mukaan, ks. edellä
  • käyttösähkö kulutuksen mukaan
  • mahdollinen autokatospaikka 20 euroa/kk (kohteessa saatavilla 23 kpl autokatospaikkoja JVA:n Lukupihan asukkaille)

JVA:n asukkaan etuina lisäksi:

  • Soneran 10 mt laajakaistayhteyden käyttö veloituksetta
  • PISTEET KOTIIN - asukasetuohjelman monipuoliset remontti- ja sisustusedut

Kohteen asukasvalinnat ajoittuvat huhti-toukokuulle 2017. Asunnon saannista ilmoitetaan valituksi tulleille hakijoille kesäkuussa 2017, juhannukseen mennessä.

Pisteet kotiin.jpg - pienennetty

Palokan Ilonakortteli etelä myyntikuva.jpg - pienennetty