« Takaisin blogeihin

Vapaus vuokrata ilman vakuutta jatkuu koko loppuvuoden!
Lokakuu 21, 2019 2

Vuoden 2019 loppuun saakka vapautus vakuuksista kaikissa JVA:n yksittäisissä vuokrakohteissa

JVA jatkaa nyt erittäin suuren suosion saanutta vapautusta vakuuksista koko loppuvuoden ajan. Etu koskee kaikkia yksittäisiä vapautuvia huoneistoja, jotka hyväksytään kampanja-ajalla. Edun ulkopuolelle jäävät kuitenkin kokonaiset peruskorjaus- ja uudiskohteet, kuten Pellonreuna 5.

Pääset siis muuttamaan kampanja-aikana eli 21.10 - 31.12.19 välillä hyväksymääsi JVA:n vapautuvaan vuokrakotiin ilman vakuusmaksua. Niin helppoa ja vaivatonta.

Loppuvuosi lähestyvine joulunalusaikoineen tekee monta lovea kukkaroon, joten asunnon vuokraamisen helpottuminen on varmastikin tervetullut uutinen. Asunnonvaihtotoiveetkin on nyt paljon helpompaa toteuttaa. Kodinvuokraus JVA:lta on helppo juttu, josta kukkaro kiittää myös juhlakauteen valmistautuessa.

valotontut_9.JPG

Etu on voimassa reilun, mutta rajoitetun ajan 21.10 - 31.12.19. Katso koko JVA:n laaja asuntotarjonta asunnot -sivultamme.

Odotamme jo hakemustasi!

Vakuudettomin vuokrausterveisin

Aspan väki


Kommentit (2)

NL, 27.10.2019 18:13
onpa hieno homma, vallankin nuoria ajatellen, jotka itsenäistymässä tai asunnon vaihtajaa jolla tulot ei niin suuret mutta ei. myöskään mahdollista saada sitoumusta.
Tällaisia kamppanjoita enemmän :)
, 1.11.2019 16:20
Kiitos rohkaisevasta palautteesta :-)!

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja