« Takaisin blogeihin

Kotoisasti töissä
Huhtikuu 25, 2017 2

Kotoisasti töissä kampanja tarjoaa toimivia asuntoja työn ja asumisen yhdistämiseen, vaikkapa opiskelijan, yrittäjän tai etätyöläisen tarpeisiin. Ja näissäkin kohteissa käyttösähkö kaupan päälle!

Palaveri kotisohvalla? Lempikahvikuppisi käden ulottuvilla? Ei enää työmatkoja räntäsateessa? Jos työsi ei ole sidottu tiettyyn paikkaan, on työn ja kodin yhdistäminen nyt helppoa. Vuokraa itsellesi koti, jossa voit kätevästi yhdistää työtilan asumiseesi.

Kotoisasti töissä- kampanjamme tarjoaa toimivia asuntoja työn ja asumisen yhdistämiseen, vaikkapa opiskelijan, yrittäjän tai etätyöläisen tarpeisiin. Kun työ ja vapaa-aika on yhdistetty saman katon alle, jää enemmän aikaa muuhun elämiseen. Ja näissäkin kohteissa saat nyt käyttösähkön kaupan päälle! Tutustu vapaat asunnot sivuillamme Kotoisasti töissä- kampanjan kohteisiimme: Kangasvuorentie 8 (Kangasvuori), Kaisankuja 1 (Tikkakoski), Kirkkokatu 5 (Tikkakoski), Porrastie 4 ja 6 (Myllyjärvi), Kulottajantie 1 (Kangaslampi), Laikuttajantie 4 (Kangaslampi), Jenkkakuja 1 (Kuokkala) ja Lehtorannantie 6 (Kuokkala). Odotamme jo hakemustasi!

Katso myös Kurkkaa kotiin blogimme vinkit trendikkään viihtyisän ja värikkään toimisto-kodin kokonaisuudesta. Inspiroidu herkullisista kuvista!

Kotoisasti töissä työhuone.jpg

Kotoisin vuokrausterveisin

Aspan väki


Kommentit (2)

Lisabet, 15.5.2017 12:10
Aihe on mielenkiintoinen ja mahdollisuudet etätyöhön +"käyttösähkö kaupanpäälle". Minkä kaupan ohessa etätyö tapahtuu tai millä perusteilla pääsee mukaan?
Asunnot ovat osittain tiedossa tosin sivuilta ei löytynyt kohdetta tai tietoa esim. huoneen kokoosta / vuokrasta jne..
Ovatko ilmoittamanne kohde asunnot vapaina/varattavissa/perustelut?
, 15.5.2017 14:37
"Kaupalla" tarkoitetaan tässä vuokrasopimusta eli käyttösähkön saa kampanjakohteissa veloituksetta uusiin vuokrasopimuksiin. Vapaiden asuntojen tilanne kampanjassa mukana olevissa kohteissa vaihtelee irtisanomistilanteen mukaan. Etukäteisvarauksia emme voi tehdä, mutta mikäli asia kiinnostaa, kannattaa tutustua vapautuviin asuntoihimme osoitteessa https://www.jva.fi/asunnot/ ja jättää hakemus. Hakemuksen tietojen perusteella pyrimme löytämään mahdollisimman sopivan vaihtoehdon.

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja