« Takaisin blogeihin

Aspalla on asiaa
Joulukuu 3, 2015 14

Aspalla on asiaa -blogissa JVA:n asiakaspalvelun tekijät kirjoittavat ajankohtaisista palvelu-asioista. Käsittelemme kattavasti erilaisia palvelun teemoja ja tarjoamme myös vinkkejä asunnonhakuun.

Aspalla on asiaa- blogissamme kerromme erityisesti asiakaspalvelun ajankohtaisista aiheista. Käsittelemme monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelun toimintaan liittyviä teemoja: usein kysyttyjä ja ajankohtaisia aiheita, häiriötiedotteita, mielipidekirjoituksia jne. Blogin tarkoituksena on myös toimia osana asuntojen markkinointia. Kerromme erityisesti tulevista uudiskohteista sekä laajemmista, peruskorjaustyyppisistä remonteista. Saatamme myös antaa vinkkiä jostakin yksittäisestä, kivasta huoneistosta muutoinkin.

Sivustouudistus tuo lisäksi ulottuvillesi monia uusia sähköisiä palveluita. Voit nyt jättää sivustomme kautta irtisanomisesi tai tehdä vaivattomasti vikailmoituksen huoltoon. Henkilö- ja perhetietomuutosten ilmoitus käy myös sähköisesti näppärästi. Toivomme, että otat uudistuksen omaksesi ja alat aktiivisesti käyttää uuden sivuston tarjoamia mahdollisuuksia.

Pysythän siis kuulolla uuden blogimme sisällöstä. Se palvelee sinua jatkossa monipuolisesti erilaisissa palveluasioissa ja tarjoaa ajankohtaista tietoa asuntotarjonnasta. Ja vapaiden kohteiden valikoimahan on nyt kattavasti nähtävissä sivuillamme. Käy kurkkaamassa ja ylläty sen monipuolisuudesta!

Palaamme ajankohtaisin aihein hieman tuonnempana.

Talvisin palveluterveisin

Aspan väki


Kommentit (14)

mikapee, 22.12.2015 6:46
Olisi hyvä, jos sivunäkymää voisi venyttää suuremmaksi. Teksti näkyisi paremmin ja kosketusnäyttöklikkaus osuisi.
Aspa, 22.12.2015 13:59
Tutkitaanpa kuinka se onnistuu, kiitos kommentista.
PiiTsei, 23.12.2015 0:17
Moi
Voisko ton "vapaat asunnot" sivun laittaa EI-rullaavaksi?

Siinä on kerralla sivulla useita asuntoja, ja kun yrittää lukea jotakin ruutua, niin vaihtuu toiset asunnot silmien eteen.. Missä ne edelliset oli???

Ehkä osaamme itse painaa sellasta nappia kuin "seuraava sivu", tai jos sopiva asunto löytyy, niin sen ei tarvitse mennä sekuntissa pois kuvasta, ennenkö sitä kerkää edes painaa hiirellä.
Aspa, 23.12.2015 12:47
Selvitetäänpä tätäkin vaihtoehtoa. Ihan hyvä huomio!
Tuntuu mukavalta kun näitä sivuja käydään katsomassa ja Te esitätte kommenttejanne. Näin pystymme kehittämään palvelujamme.
kk, 7.1.2016 15:23
Saisko nuo asuntojen piirros kuva taas näkyvii vois etukäteen katsella pohja ratkaisuja...

Aspa, 15.1.2016 13:08
Pohjakuvat ovat tulossa sivustolla aivan tuota pikaa. Päivitämme niitä ensin hieman.
kr, 20.1.2016 0:16
Kivat sivut. Mutta valetta muuten kaikki, ei asuntoa saa kuitenkaan.
Imelää touhua tuo kaikki löpinä. Sopivia vapaita asuntoja ollut kaikki menee ohi. Hassua sanoa asunto tarjonta koska se ei pidä paikkansa
Asunnonvaihtaja, 24.1.2016 14:16
Hyvä, että pohjapiirustukset tulossa. Hyvä tieto olisi myös, onko kerrostalokohteissa pesutupa.
Sirpa, 8.2.2016 12:14
Nyt on pakko sanoa,että uudet sivustonne toimivat valitettavan huonosti! Miksi kohdelista ei aukea ollenkaan,eikä myöskään vapaiden asuntojen lista?En varmaankaan ole ainut,kuka haluaisi nähdä kyseiset sivut,jotta voisi hakemusta vireille laittaa.Kauankohan pohjakuvien päivittelyssä vielä kestää,nekin ovat aika oleellista tietoa asunnon haun kannalta.
Ansu, 8.2.2016 16:11
Asuntokantaa sekä vapaita asuntoja ei ole pystynyt moneen päivään katselemaan, sivut ei aukea. Jos on joku päivitys meneillään saisiko sivulle ilmoituksen päivityksestä.
Minna, 9.2.2016 6:36
Aivan samaa olen yrittänyt monta päivää.
Tanja, 10.2.2016 17:50
Samaa olen yrittänyt minäkin, se antaa vaan virheilmotuksen:

"Virhe sivuilla
Sivuilla tapahtui odottamaton virhe eikä pyytämääsi toimintoa voitu suorittaa loppuun. Pahoittelemme tapahtunutta."
Matti, 14.3.2016 16:09
Voisikohan tuota vapaiden asuntojen toimintoa jotenkin kehittää,niin,että jos asuntoa on jo esim.tarjottu eteenpäin,tai se on varattu,se merkittäisiin kohteen päälle "varattu""tarjottu"?Säästyisi työntekijöiltäkin varmasti aikaa,kun ei tarvitsisi vastailla ihmisten tiedusteluihin asunnoista,jotka eivät oikeasti ole vapaita.Ja miksi asuntoja laitetaan ylipäätänsä vapaina olevien listalle,jos ne ovat jo siinä vaiheessa varattuja/eteenpäin tarjottuja,kun ilmoitus julkaistaan?
Surffari, 28.5.2017 20:39
1/2016 ilmoititte laittavanne pohjapiirustukset sivustoille. On kulunut toista vuotta eikä niitä vieläkään näy. Milloinkahan voi alkaa tosissaan odottelemaan niitä?

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja