« Takaisin blogeihin

Meidän elämää- kampanja yhdistää viiden vuokrataloyhtiön voimat
Kesäkuu 3, 2019 0

Tervetuloa seuraamaan Meidän elämää!


Meidän elämää kertoo tarinoita kodeistamme!

Vaikka koulut juuri päättyivätkin tältä keväältä, jatkuu aherrus jälleen syksyllä. Jos on aikeissa muuttaa ennen koulun alkua, nyt on erittäin hyvä hetki tutustua kunnallisen vuokra-asumisen laajaan tarjontaan.

Loman jälkeen monessa perheessä ollaan uuden äärellä. Niin myös Lyylin perheessä, jossa edessä on jännittävä ensimmäinen koulupäivä. Lapsi on innoissaan, mutta vanhemmat sydän syrjällään: omien siipien on aika kantaa.

Fb_kansikuva_lapsiperhe_1200x675px.jpg

Meidän elämää on valtakunnallinen kampanja, jossa ovat mukana JVA:n lisäksi Niiralan Kulma Kuopiosta, TVT Turusta, VAV Vantaalta ja Sivakka Oulusta. Kampanjan tavoitteena on nostaa esille kunnallista vuokra-asumista turvallisena, vakaana ja monipuolisena vaihtoehtona. Asuntojen määrällä mitattuna kyseessä on suurin Suomessa toteutettu vuokra-asumisen kampanja.

Vuokra-asumisen suosio on säilynyt vakaana ja sen joustavuus antaa vaihtoehtoja niin perheille kuin yksin eläville. Kampanja nostaa esiin kaupunkien omia yhtiöitä vahvoina asumisen ja alueiden kehittäjinä.

Kunnalliset vuokrataloyhtiöt eivät kilpaile keskenään, joten kampanjan myötä syntyy uudenlainen yhteistyöverkosto, joka kehittää vuokra-asumista valtakunnallisesti. Tavoitteena on esimerkiksi tukea perheiden elämäntilanteiden muuttumista ja kaupungista toiseen siirtymistä.

Tutustu mediatiedotteeseen.

www.meidanelamaa.fi
Lisätietoja JVA:lla antaa:

Anu Kärkkäinen, asiakkuuspäällikkö

0400-369796

anu.karkkainen@jkl.fi


Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja