Hyppää pääsisältöön
Kuva
Mustat vaihtokehykset Marimekkokuosilla. Kuva Heidi Lehto. Kuva Heidi Lehto
Oivaltavat marimekkohenkiset ideat syntyvät vaivattomasti. Näillä pienillä vinkeillä piristät kotiasi helposti.
Kuva
Mustat vaihtokehykset Marimekkokuosilla. Kuva Heidi Lehto

Vaihtokehys

Seinällä olevat taulunkehykset on valittu sopimaan yhteen mustan olohuoneen kalusteen kanssa, mutta kehysten sisällä vaihtuvat värit ja teemat helposti. Tällä kertaa asukas on kehystänyt ompeluprojektista ylijääneen kangaspalan ja auki taitellun Marimekon paperisen servietin. Myös lasten onnistuneet maalaukset, lehtileikkeet, T-paidat, paperikassit tai lahjapaperit voi kehystää. Vaihtokehyksiä myydään useassa eri koossa ja saatavilla on myös vitriinikehyksiä, joissa etulasin ja takaseinän välissä on tyhjää tilaa, joten sinne voi kehystää myös paksumpia asioita, kuten vaikkapa lapsen ensikengät?

Kuva
Marimekkotyyny rottinkituolilla. Kuva Heidi Lehto

Tyyny

Napakka puuvillainen kangaskassi muuntui tyynyksi! Tämä hauska idea saa katselemaan kaikenlaisia kangaskasseja vähän uudella silmällä. Koska mieli saattaa taas jatkossa muuttua, ei kassista välttämättä tarvitse edes leikata kahvoja irti, vaan ne voi taitella ja tarvittaessa silittää litteäksi tyynyliinan sisäpuolelle. Harsintapistoilla kiinni ommeltu tyynyliina on jatkossa myös helppo purkaa uudestaan kangaskassiksi.

Kuva
Värikkäät Marimekko keittiöpyyhkeet. Kuva Heidi Lehto

Keittiöpyyhe

Tässä kodissa pari pientä keittiöpyyhettä ilahduttaa ja värittää koko keittiön ilmettä! Varsinkin pienissä tiloissa kannattaa kiinnittää huomiota arkisiin käyttöesineisiin, sillä ne sisustavat tilaa yllättävän paljon. Värikkäitä, värittömiä, kuviollisia tai yksivärisiä keittiöpyyhkeitä vuorottelemalla muuttuu keittiöön uusi ilme joka viikko!