Hyppää pääsisältöön
Kuva
Makuuhuoneen vihreä seinä ja kukallinen vuode.
Rakastatko runsaita tapettikuoseja, mutta olet laiska tapetoimaan. Ilouutisia, nyt tapetin voi pedata petiin tai ripustaa keittiön naulakkoon.
Kuva
Makuuhuoneen vihreä seinä ja kukallinen vuode.

Johtava tapettibrändi Boråstapeter teki taikatempun ja painoi rakastetuimmat tapettikuviot kankaalle.

Kuva
Keittiöpyyhkeitä kuivumassa narulla.
Rakastetuimmat tapettikuosit taipuvat nyt myös keittiöpyyhkeiksi.

Tämä hokkuspokkus temppu ilahduttaa paitsi laiskoja tapetoijia, niin myös vuokrakodissa asuvia. Nämä kuviot saa nimittäin mukaan muuton yhteydessä, eikä seuraavan asukkaan tarvitse tyytyä sinun valitsemiisi kukkatarhoihin.

Nämä tapettikuosit voi pakata muuton yhteydessä kätevästi mukaan

Kankaalle ovat päätyneet ainakin juuri nyt sisustajien suurta suosiota nauttiva Nocturne -kuosi, sekä reipasta kesäpäivää hehkuva Blomsterhav -kuosi. Klassikkoainesta Borastapeterin kankaissa edustavat daalian kukkia pursuileva Dahlia Garden, sekä hienostunut pastellisävyinen Floral Charm.
Hulmauta makuuhuoneeseen kukkia sängyn täydeltä tai yhdistele keittiöön lajitelma erilaisia kukkakuoseja maalaisromanttiseen henkeen.

Kuva
Makuuhuoneen vihreä seinä ja kukallinen vuode.
Sisustuksen sävyt löytyvät kukkien terälehdistä ja kankaan pohjaväristä.

Miksaa ja mätsää tai nappaa seinälle maalisävy kukkien sävyistä

Kankaalle painetut tapetit sopivat hyvin myös nopeasti kyllästyville. Laadukkaan pussilakanasetin voi myydä tarvittaessa eteenpäin, seinältä suikaleina revittyä tapettia ei... Seinän tapetoiminen tuntuu usein myös aika työläältä, joten seinälle halutaan monesti aikaa kestävät värit. Toimiva sisustusvinkki on poimia kirjavan tekstiilin kuvioista yksi itselle mieleinen väri seinämaalin sävyksi. Kankaan pohjaväri on monesti hyvä, tai joku muu tarpeeksi pehmeä ja kaunis sävy, jota voi jatkossa yhdistellä myös muiden tekstiilien kanssa.

Kuva
Ikkunan edessä sohva, jonka päällä kukallisia tyynyjä.
Jutun kuvat ja tuotteet: Boråstapeter.

Runsas englantilaistyylinen sisustus käyttää kaikki kukat

Kankaalle painetut tapetit ovat vastaus myös runsaista kuvioista ja englantilaisesta sisustuksesta haaveilevalle. Klassinen idea on kuorruttaa koko huone samalla kuviolla ja tuoda samaa kuosia vielä koristetyynyihin, verhoihin ja mattoon. Kuosien runsaus kruunaa tämän tyylin!

Kuva
Kukallinen keittiöpyyhe roikkuu oven avaimessa.