Hyppää pääsisältöön
Kuva
Tapettirullia maassa rivissä. Kuva Heidi Lehto. Kuva Heidi Lehto
Esittelemme ihanimmat tapetit ja herkullisimmat seinävärit jatkossa JVA:n omalla @kurkkaakotiin Instagram kanavalla.
Kuva
Tapettirullia maassa rivissä. Kuva Heidi Lehto

Vuokrakoditko valkoisia ja tylsiä, ei pidä paikkaansa! JVA-koti on juuri sen värinen kuin haluat. Uusi juttusarja JVA-somessa esittelee tapetteja ja maaleja, joilla oman JVA-kodin voi sisustaa. Vaihtoehtoja on niin paljon, että myös valkoisen ystäville löytyy valinnanvaraa. Olipa tyylisi riemunkirjava, tunteellisesti tummanpuhuva tai mitä tahansa muuta, löytyy JVA-valikoimista seinille sopivat kuosit ja värit.

Kuva
Tapettirullia maassa rivissä. Kuva Heidi Lehto. Kuva Heidi Lehto
JVA-tapettivalikoima on monipuolinen. Uudessa juttusarjassa esittelemme värikkäitä ja kuvioituja vaihtoehtoja.

JVA-kodeissa kaikki värit käy

JVA-asukkaiden kodit saavat näyttää asujiltaan ja koska taloissa asuu yhteensä yli kymmenentuhatta asukasta, tarvitaan myös maalisävyjä ja tapetteja paljon! Kokosimme kasan erilaisia kuoseja ja malleja kassiin ja kuvasimme ne aidossa JVA-kodissa Jyväskylän Kankaalla, Hjalmarinraitilla. Kaikki tapettivaihtoehdot eivät mahtuneet mukaan, mutta valitsimme kaikille jotakin. Koko JVA-tapetti- ja maalivalikoimaan voi käydä tutustumassa Seppälän RTV myymälässä. Sieltä löytyy paljon myös valkoisia vaihtoehtoja, jotka jätimme tästä juttusarjasta tällä kertaa pois.

Kuva
Tikkaita, tapettia ja ihmisten jalkoja. Kuva Heidi Lehto
Kuva
Tapetti ja maalimalleja maassa. Kuva Heidi Lehto
Valittuihin tapetteihin etsittiin samalla myös kauniisti sopivat maalisävyt. Näin asukkaan on helppo aloittaa oman kodin sisustustyöt.

Jatkossa löydät joka kuukausi vinkkejä kodin seinille Kurkkaa kotiin Instagramista.

HYPPÄÄ MUKAAN JVA:n OMALLE @kurkkaakotiin tilille TÄSTÄ!

Seinävinkkien avulla voit löytää uusia ideoita omaan kotiin. Vinkit sisältävät myös valmiiksi valittuja, tapetteihin sopivia maalisävyjä. Näillä vinkeillä pääset sisustuksen ideoinnissa hyvään alkuun, ja RTV-myymälässä mukava ja asiantunteva henkilökunta auttaa eteenpäin. Tiesithän, että JVA-koteihin voi valita minkä tahansa maalisävyn.

Kuva
Nainen sovittelee tapettimallia seinälle. Kuva Heidi Lehto
Kuva
Nainen istuu maassa ja valikoi tapetteja. Kuva Heidi Lehto
Pieni kurkkaus, ketkä Kurkkaa Kotiin blogin takana hääräilevät.

Käytössä olevat tapettivaihtoehdot tunnistat hintalapun vieressä olevasta vihreästä JVA-logosta. Myymälässä tapetteja on esillä runsaasti ja kaikki JVA-tapetit ovat kaikkien JVA-asukkaiden valittavissa.

Innostavaa seinien suunnittelua!