Hyppää pääsisältöön
Kuva
JVA ajanvaraus
Pääsisältö

Ajanvaraus vuokrasopimuksen irtisanomista varten

Tarvitsetko mahdollisuuden asiointiin paikan päällä jättääksesi irtisanomisen? Tällainen tilanne voi syntyä, jos on tullut tarve asioida toisen henkilön puolesta valtakirjalla tai on kyse kuolinpesän irtisanomisesta. Muistathan, että oman irtisanomisen voit tehdä kaikkein helpoimmin ja nopeimmin sähköisen palvelumme kautta. 

Kun tarvitset henkilökohtaista palvelua toimistollamme irtisanomista varten, varaa aika sähköistä ajanvarauskalenteristamme, jonka kautta voit helposti tehdä ajanvarauksen. Vaihtoehtoina ovat vuokrasopimuksen irtisanominen ja kuolinpesän vuokrasopimuksen irtisanominen. Jälkimmäinen vaihtoehto on tarkoitettu kuolemantapauksen johdosta tehtävään irtisanomiseen: 

Siirry tästä ajanvaraukseen

Huomioithan, että irtisanomisen ajanvaraus on tarkoitettu ainoastaan sitä käyttöä varten. Muut varaukset tai viestit eivät välity irtisanomisen ajanvarauksen kautta eteenpäin, vaan ne poistetaan aiheettomina. 

Asiakaspalvelun yhteystiedot - sivulta löydät palveluidemme puhelinnumero- ja sähköpostitiedot muihin yhteydenottotarpeisiin.   

Tulethan varatulle ajalle täsmällisesti. Kutsumme sinut sisään toimistoon, kun olet vuorossa palveltavaksi. 

Kiitämme yhteistyöstä!