Hyppää pääsisältöön
Kuva
JVA esittely
Pääsisältö

Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy (JVA) on tunnettu toimija alueellaan. JVA tarjoaa laadukasta vuokra-asumista erilaisiin tarpeisiin. Yhtiö on 7000 asunnollaan Jyväskylän seudun johtava vuokra-asumispalveluiden tarjoaja, jonka vuokrakodeissa asuu merkittävä määrä jyväskyläläisiä. Monet ovat viihtyneet kodeissaan jopa vuosikymmenestä toiseen. 

Kohtuuhintaisia ja asukkaansa näköisiä vuokrakoteja

JVA tarjoaa asukkailleen kohtuuhintaisia ja viihtyisiä vuokra-asuntoja eri elämäntilanteisiin sekä mahdollisuuden osallistuvaan asumiseen. Osallistumiseen kannustaa myös Pisteet kotiin -asukasetujärjestelmä, joka palkitsee mm. asumisajasta ja aktiivisuudesta asukastoiminnassa. Järjestelmän avulla vuokrakodin kalustusta, varustusta tai värimaailmaa pintamateriaaleineen voi muokata asukkaan toiveita ja mieltymyksiä vastaavaksi, pitkäaikaiseksi ja aidosti omannäköiseksi kodiksi. Järjestelmä tarjoaa myös monenlaisia kodin palveluita. 

Alueen monipuolisin ja laajin vuokra-asuntokanta

JVA:n asuntokannan juuret ulottuvat pisimmillään yli seitsemänkymmenen vuoden taakse. Nykymuodossaan yhtiöllä on ikää kolmekymmentä vuotta. Toiminta ja monipuolisen asuntokannan laaja tarjonta on kehittynyt perustamisvuodesta 1992 alkaen nykypäivään vaiheittain. Eri aikakausina on vastattu moniin erilaisiin vuokra-asumisen tarpeisiin ja haasteisiin. Yhtiön alkuvuosina tarjonta painottui perheasuntoihin, kun taas nykypäivänä suurin kysyntä kohdistuu pienasuntoihin. 

JVA:n kiinteistöjen kunnossapidosta on huolehdittu järjestelmällisesti yhtiön perustamisesta lähtien. Pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen korjaamisen tavoitteena on pitää asunnot ja kiinteistöt kunnossa sekä edesauttaa asumisviihtyvyyden säilymistä. Uudiskohteita on myös rakenteilla vuosittain.

Asukaslähtöisyys toiminnan kulmakivenä

Vuokrakotien uudistuotannossa on vallitsevana pienasuntojen rakentaminen. Uudiskohteissa keskeinen sijainti lähellä palveluita on lisäksi tärkeä tekijä. Laadukkailla materiaaleilla ja hyvällä varustetasolla varmistetaan, että uudet asunnot ovat kaikilta osin asukkaiden toiveiden mukaisia. 

JVA:n tavoitteena on olla Jyväskylän halutuin, vastuullisin ja asukaslähtöisin vuokranantaja. Työskentelemme pitkäjänteisesti näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Myös sähköiset palvelumme ovat osa mukavaa ja vaivatonta vuokra-asumista JVA-kodissa. 

JVA:n toimintaa ohjaavia arvoja

  • asukaslähtöisyys
  • ympäristövastuullisuus
  • tasapuolisuus
  • jatkuvuus

JVA:n vastuullisuusraportit

Vastuullisuusraportti 2023Vastuullisuusraportti 2022Vastuullisuusraportti 2021Vastuullisuusraportti 2020 Vastuullisuusraportti 2019