Hyppää pääsisältöön
Kuva
JVA peruskorjaus- ja uudiskohteet
Pääsisältö

Tervetuloa tutustumaan uudistuviin ja täysin uusiin JVA-koteihin. Sivuillamme on esitelty uusimmat JVA:n peruskorjaus- ja uudiskohteet. 

Perusparannuskohteet

JVA:n kiinteistöjen kunnossapidosta on huolehdittu järjestelmällisesti yhtiön perustamisesta lähtien. Pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen korjaamisen tavoitteena on pitää asunnot ja kiinteistöt kunnossa sekä edesauttaa asumisviihtyvyyden säilymistä. Vanhempia kohteita kauttaaltaan uudistamalla jatketaan niiden käyttöikää pitkälle tulevaisuuteen ja varustelutaso saadaan ajanmukaiseksi. 

Uudistuotanto

Uudistuotannossa on vallitsevana pienasuntojen rakentaminen, koska vuokra-asuntojen kysyntä on tällä hetkellä pieniin asuntokokoihin painottuvaa. Uudiskohteissa keskeinen sijainti lähellä palveluita on myös tärkeä tekijä. Laadukkailla materiaaleilla ja hyvällä varustetasolla varmistetaan, että uudet asunnot ovat kaikilta osin hakijoiden toiveiden mukaisia.

Katso kohteet

Hjalmarinraitti 8 A (JVA Minulle -kohde)Hjalmarinraitti 8 B Kiljanderinkatu 6 Kisakatu 15 C Kiljanderinkatu 8 Pulmusentie 2 B Anopintie 2 Kisakatu 13 B Kisakatu 13 A Nisulankatu 21 C Nisulankatu 21 B

Kuva
Mies pihakeinussa

Erityispiirteenä erilliset hakuajat

Valmistuviin kohteisiin on erilliset hakuajat. Voit hakea vapautuviin asuntoihin sen jälkeenkin, täyttämällä asuntohakemuksen, jolloin tulet huomioiduksi vapautuviin asuntoihin tehtävissä jatkovalinnoissa. Etusijan saavat hakuaikana jätetyt hakemukset.