kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Syksyllä sisustetaan Syyskuu 15 0

Koti-illat ja kotona puuhailu on joka syksy muotiin nouseva ilmiö, kun valoisat kesäillat painuvat mailleen ja ensimmäiset pakkaset tekevät riitettä pihalammikoiden pintaan.

Kolmiosta neliöksi Syyskuu 1 0 Niinan ja lasten koti muuttuu kolmiosta neliöksi yhdellä käden heilautuksella! Ilo irti alkavasta syksystä Elokuu 18 0 Koulu alkoi, mansikat loppui ja viikonlopuksi on luvattu sadetta… Syksy ei ole kuitenkaan pelkkää... Mummolan kätevä ja kaunis piha Heinäkuu 31 2 Kiireisen Ailan kaunis piha on helppohoitoinen. Kolme erilaista pihaa ja kolme erilaista kotipuu... Kukkien ja tuikkujen taverna Heinäkuu 23 2 Sarin puutarha kukkii ja kutsuu rentoutumaan. Kolme erilaista pihaa ja kolme erilaista kotipuuta... Viisi ideaa teemalomaan! Kesäkuu 22 0 Jospa tänä kesänä tekisi teemaloman omaan kotiin? Tässä viisi valmista "pakettimatkaa", joihin ta... Kierrätystä ja kokeiluja Kesäkuu 10 0 Tarun ja syksyllä koulunsa aloittavan Lotan kotona sisustus ei ole koskaan valmis. Tavaroita oste... Seija on hyvä vuokralainen ja kiva naapuri Toukokuu 26 0 ”Naapureiden kanssa puuhataan yhteisiä juttuja ja ollaan monessa JVA toiminnassa mukana. Parvekek... Testaa millainen parveke on sinulle paras? Toukokuu 8 1 Kesä omalla parvekkeella!? Jos suunnitelmissa on parvekkeen sisustamista, niin tee leikkimielinen... Kestävästi kaunis Huhtikuu 15 0 Lotta haluaa kuluttaa vastuullisesti ja se näkyy myös kodin sisustuksessa. Aikaa kestävät esineet... Nallet ilahduttamaan ikkunalle! Huhtikuu 3 0 Maailmanlaajuinen ”Nalle ikkunassa” haaste kannustaa ihmisiä antamaan toisilleen iloa ja toivoa! ... Pääsiäistä ei peruttu! Maaliskuu 23 0 Nyt jos koskaan oma koti on ihmisten elämän keskiössä. Peruuntuneiden tapahtumien ja tapaamisten ... Koti kuin aurinko Maaliskuu 2 1 Heti sisään astuessa voi aistia Miran raikkaasti sisustaman kodin tunnelman. Ristikivessä sijaits... Näytä lisää