kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Huilaamaan! Kesäkuu 15 0

Nyt on aika oikaista parvekkeelle tai pihapuun alle pitkäkseen! Me kokosimme kesähuilaajan parvekesetin Jysk tuotteista pihistäjälle ja panostajalle.

Pihaelämää Kesäkuu 4 5 Mitä kaikkea mahtuu rivitalon takapihalle? Kokonainen pihaelämä! Musta tuntuu hyvälle! Toukokuu 25 3 Johannan perheen kodissa on nyt sopiva määrä tavaraa neliöihin nähden. Luovilla ideoilla ja hyväl... Kirputonta kierrättämistä Toukokuu 11 0 Kierrättäminen ja kirpputorit ovat jo kaikille suomalaisille tuttuja. Kirput ja luteet ovat kadon... Saman huoneen kolme tyyliä Huhtikuu 30 0 Mieli ja muoti muuttuu... Mutta kuinka voisi muuttaa koko sisustuksen, pienellä budjetilla? Loimm... Viisikon kiva kolmio Huhtikuu 14 2 Sopu sijaa antaa, sanotaan ja oikealla asenteella tulee vielä lisää tilaa! Viisihenkinen perhe ma... Jotain itua! Maaliskuu 25 0 Kevään etenemistä voi vauhdittaa innostumalla iduista, yrteistä tai maustekasveista! Tyhjästä taiottu koti Maaliskuu 15 2 Hannan perhe joutui jättämään koko kodin ja kaikki sen tavarat taakseen ja aloittamaan ihan alusta. Värittömät vuokra-asunnot?? Helmikuu 22 1 Jos joku vielä luulee, että vuokrakodin pitää olla väritön, niin tässäpä pari esimerkkiä JVA:n tä... Sisustustaidot karttuvat tekemällä Helmikuu 11 5 Nyt kurkkaamme kotiin, joka hipoo jo sisustuslehtien tasoa! Asukas ei kuitenkaan ole sisustamisen... Sisustustrendit 2021 Tammikuu 27 0 Kodista on tullut monille yhä tärkeämpi paikka. Tänä vuonna kodilta halutaan erityisesti rauhaa j... Kiiltoa ja kimmellystä harakan kotona Tammikuu 14 0 ”Kaikki mikä kiiltää tai on kristallia kiinnostaa” kiteyttää Essi omaa sisustustyyliään. Vaikka k... Verho-opas Tammikuu 4 1 Ikkunaverhojen valinta on monelle sisustajalle se kaikkein vaikein tehtävä. Eikä ihme, sillä kun ... Näytä lisää