kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Nallet ilahduttamaan ikkunalle! Huhtikuu 3 0

Maailmanlaajuinen ”Nalle ikkunassa” haaste kannustaa ihmisiä antamaan toisilleen iloa ja toivoa! Joko olet laittanut nallen omalle ikkunalle tai nähnyt nalleja naapurin ikkunassa?

Pääsiäistä ei peruttu! Maaliskuu 23 0 Nyt jos koskaan oma koti on ihmisten elämän keskiössä. Peruuntuneiden tapahtumien ja tapaamisten ... Koti kuin aurinko Maaliskuu 2 1 Heti sisään astuessa voi aistia Miran raikkaasti sisustaman kodin tunnelman. Ristikivessä sijaits... Koti Kuokkalan sillan kupeessa Helmikuu 18 0 Jennan perhe muutti Kuokkalaan vuosi sitten ja on viihtynyt hyvin. Parasta on lyhyet välimatkat o... Matto pulahtaa hankeen Helmikuu 6 0 Helmikuussa matto pulahtaa lumihankeen! Kurkkaa vinkit kodin mattojen huoltamiseen täältä. Jutu... Hannu sisusti kodin vain itselleen Tammikuu 23 0 On harhaa luulla, että miehet eivät osaisi sisustaa tai muuten tehdä kodista viihtyisää. Monet tu... Seinät uusiksi? Tammikuu 9 2 Tapetilla huone uudistuu nopeasti ja helposti. Miltä näyttää JVA:n tapettimallisto vuonna 2020 ja... Sirpan ja Juhan joulukoti Joulukuu 17, 2019 6 Joulu hiipii kotiin pitkin syksyä. Ensin vaihdetaan verhot, sitten tulevat valot ja kynttilät. Ko... Sisustussilmä kulkee suvussa Joulukuu 2, 2019 0 Nuoren parin Rosan ja hänen miehensä koti on kaunis. Värit ja tavarat on aseteltu silmää miellytt... Bohosti ihana! Marraskuu 20, 2019 0 JVA vuokrakoti Kiljanderinkadulla on ollut Hannan oma koti jo viisi vuotta. Nämä idylliset, 50-lu... Trendikäs ruskea Lokakuu 25, 2019 0 Kukapa olisi vielä joitakin vuosia sitten uskonut, että ruskea on jokaisen trendisisustajan unelm... Lapsia ja aikuisia Lokakuu 14, 2019 0 Ullan eloisassa kodissa on tilaa lasten ja aikuisten lisäksi myös lasten kavereille ja parille ha... Välillä väriä! Syyskuu 23, 2019 0 Suomalaisissa kodeissa rakastetaan usein valkoista, harmaata ja beesiä. Tiinamarin kodissa kaikki... Näytä lisää