kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Koti Kuokkalan sillan kupeessa Helmikuu 18 0

Jennan perhe muutti Kuokkalaan vuosi sitten ja on viihtynyt hyvin. Parasta on lyhyet välimatkat oikeastaan ihan kaikkialle!

Matto pulahtaa hankeen Helmikuu 6 0 Helmikuussa matto pulahtaa lumihankeen! Kurkkaa vinkit kodin mattojen huoltamiseen täältä. Jutu... Hannu sisusti kodin vain itselleen Tammikuu 23 0 On harhaa luulla, että miehet eivät osaisi sisustaa tai muuten tehdä kodista viihtyisää. Monet tu... Seinät uusiksi? Tammikuu 9 2 Tapetilla huone uudistuu nopeasti ja helposti. Miltä näyttää JVA:n tapettimallisto vuonna 2020 ja... Sirpan ja Juhan joulukoti Joulukuu 17, 2019 0 Joulu hiipii kotiin pitkin syksyä. Ensin vaihdetaan verhot, sitten tulevat valot ja kynttilät. Ko... Sisustussilmä kulkee suvussa Joulukuu 2, 2019 0 Nuoren parin Rosan ja hänen miehensä koti on kaunis. Värit ja tavarat on aseteltu silmää miellytt... Bohosti ihana! Marraskuu 20, 2019 0 JVA vuokrakoti Kiljanderinkadulla on ollut Hannan oma koti jo viisi vuotta. Nämä idylliset, 50-lu... Trendikäs ruskea Lokakuu 25, 2019 0 Kukapa olisi vielä joitakin vuosia sitten uskonut, että ruskea on jokaisen trendisisustajan unelm... Lapsia ja aikuisia Lokakuu 14, 2019 0 Ullan eloisassa kodissa on tilaa lasten ja aikuisten lisäksi myös lasten kavereille ja parille ha... Välillä väriä! Syyskuu 23, 2019 0 Suomalaisissa kodeissa rakastetaan usein valkoista, harmaata ja beesiä. Tiinamarin kodissa kaikki... Mitä kuuluu hei syyskuu? Syyskuu 10, 2019 2 Syksy on uuden ajan alku. Vaikka luonto kuihtuu ja valo taittuu hämärään aikaisemmin, on se kuite... Kuin runo! Elokuu 29, 2019 1 Maaritin kaunis ja tilava koti on vihreässä Viitaniemessä. Koiraperheen uusi koti Elokuu 16, 2019 0 Vähintään kolmen koiran kanssa päivittäin ulkoileva Elina löysi perheineen uuden kodin Jyväskylän... Näytä lisää