kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Kotihomma! Marraskuu 22 0

JVA:n valmiit sisustusteemat auttavat kodin pintamateriaalien suunnittelussa, sekä antaa inspiraatiota huonekalujen ja tekstiilien valintaan.

Walma ja Wilma Marraskuu 16 4 Miu sanoi Walma, kun kannan vihreän sypressin parvekkeelle. Varovasti nuuhkien kissa tutki myös p... Ihan pimeetä? Lokakuu 17 0 Kaamosaika koittaa tuota pikaa ja kohta koko Suomi on taas keinovalon varassa. Valaistusvinkeillä... Erilainen, ihan tavallinen koti Lokakuu 8 0 Tämä persoonallisilla ideoilla sisustettu koti on ihan tavallinen JVA:n asunto, vaikka täällä ei ... Kaikkien yhteinen kerhohuone Syyskuu 19 0 Taloyhtiöiden kerhohuoneet ovat yhä olemassa ja voivat hyvin! Asukkaiden oma tila on kaikille yht... Pieni taulukoulu Syyskuu 11 0 Tässä pari inspiroivaa ideaa taulujen valitsemiseen ja sijoitteluun. Oman taulukollaasin rakentam... Puutalossa Elokuu 21 2 Kypärätien pienpuukerrostaloissa voisi kuvitella asuvansa kuin maalla? Lempeä, maanläheinen tunne... Lapsen oma maali(ma) Elokuu 8 0 ”Koko maailma on sinulle avoinna!” sanotaan usein lapsille. Kannustamme lapsia tutkimaan ja innos... Intiaanikesä! Heinäkuu 25 3 Helle on kuumentanut kivitalojen seinät ja petivaatteet kiertyvät nihkeänä ihoon. Polttava aurink... Osallistu blogin kuvauksiin? Heinäkuu 12 2 Etsimme omalla näkemyksellä ja suurella sydämellä sisustettuja koteja, esiteltäväksi tässä JVA:n ... Kermanvalkoiset herkkupalat Heinäkuu 11 2 Kaisan, Joonan, Tinon ja Danielin uusi koti on vasta muotoutumassa lopulliseen kuosiinsa, mutta j... Porukalla pihalle! Kesäkuu 26 0 Kesällä ryömitään ulos kotikoloista, nautitaan luonnosta ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Yhteiset... Symppis piha Kesäkuu 6 0 Tälle pikkuiselle pihalle mahtuu monta herttaista ideaa! Rivitalon takapihalle mahtuu niin tomaat... Näytä lisää