kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Viisi ideaa teemalomaan! Kesäkuu 22 0

Jospa tänä kesänä tekisi teemaloman omaan kotiin? Tässä viisi valmista "pakettimatkaa", joihin tarvitset mukaan vain ripauksen omaa mielikuvitusta ja hyvää asennetta.

Kierrätystä ja kokeiluja Kesäkuu 10 0 Tarun ja syksyllä koulunsa aloittavan Lotan kotona sisustus ei ole koskaan valmis. Tavaroita oste... Seija on hyvä vuokralainen ja kiva naapuri Toukokuu 26 0 ”Naapureiden kanssa puuhataan yhteisiä juttuja ja ollaan monessa JVA toiminnassa mukana. Parvekek... Testaa millainen parveke on sinulle paras? Toukokuu 8 1 Kesä omalla parvekkeella!? Jos suunnitelmissa on parvekkeen sisustamista, niin tee leikkimielinen... Kestävästi kaunis Huhtikuu 15 0 Lotta haluaa kuluttaa vastuullisesti ja se näkyy myös kodin sisustuksessa. Aikaa kestävät esineet... Nallet ilahduttamaan ikkunalle! Huhtikuu 3 0 Maailmanlaajuinen ”Nalle ikkunassa” haaste kannustaa ihmisiä antamaan toisilleen iloa ja toivoa! ... Pääsiäistä ei peruttu! Maaliskuu 23 0 Nyt jos koskaan oma koti on ihmisten elämän keskiössä. Peruuntuneiden tapahtumien ja tapaamisten ... Koti kuin aurinko Maaliskuu 2 1 Heti sisään astuessa voi aistia Miran raikkaasti sisustaman kodin tunnelman. Ristikivessä sijaits... Koti Kuokkalan sillan kupeessa Helmikuu 18 0 Jennan perhe muutti Kuokkalaan vuosi sitten ja on viihtynyt hyvin. Parasta on lyhyet välimatkat o... Matto pulahtaa hankeen Helmikuu 6 0 Helmikuussa matto pulahtaa lumihankeen! Kurkkaa vinkit kodin mattojen huoltamiseen täältä. Jutu... Hannu sisusti kodin vain itselleen Tammikuu 23 0 On harhaa luulla, että miehet eivät osaisi sisustaa tai muuten tehdä kodista viihtyisää. Monet tu... Seinät uusiksi? Tammikuu 9 2 Tapetilla huone uudistuu nopeasti ja helposti. Miltä näyttää JVA:n tapettimallisto vuonna 2020 ja... Sirpan ja Juhan joulukoti Joulukuu 17, 2019 6 Joulu hiipii kotiin pitkin syksyä. Ensin vaihdetaan verhot, sitten tulevat valot ja kynttilät. Ko... Näytä lisää