kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Viisikon kiva kolmio Huhtikuu 14 0

Sopu sijaa antaa, sanotaan ja oikealla asenteella tulee vielä lisää tilaa! Viisihenkinen perhe mahtuu hyvin 64 m2 asuntoon, vaikka kodilta vaaditaan myös erityistarpeita.

Jotain itua! Maaliskuu 25 0 Kevään etenemistä voi vauhdittaa innostumalla iduista, yrteistä tai maustekasveista! Tyhjästä taiottu koti Maaliskuu 15 1 Hannan perhe joutui jättämään koko kodin ja kaikki sen tavarat taakseen ja aloittamaan ihan alusta. Värittömät vuokra-asunnot?? Helmikuu 22 1 Jos joku vielä luulee, että vuokrakodin pitää olla väritön, niin tässäpä pari esimerkkiä JVA:n tä... Sisustustaidot karttuvat tekemällä Helmikuu 11 5 Nyt kurkkaamme kotiin, joka hipoo jo sisustuslehtien tasoa! Asukas ei kuitenkaan ole sisustamisen... Sisustustrendit 2021 Tammikuu 27 0 Kodista on tullut monille yhä tärkeämpi paikka. Tänä vuonna kodilta halutaan erityisesti rauhaa j... Kiiltoa ja kimmellystä harakan kotona Tammikuu 14 0 ”Kaikki mikä kiiltää tai on kristallia kiinnostaa” kiteyttää Essi omaa sisustustyyliään. Vaikka k... Verho-opas Tammikuu 4 1 Ikkunaverhojen valinta on monelle sisustajalle se kaikkein vaikein tehtävä. Eikä ihme, sillä kun ... Joulukoti Joulukuu 16, 2020 1 Tänä vuonna kurkistamme Tiinan perheen joulukotiin! Joulu 2020 Marraskuu 26, 2020 0 Poimi tämän joulun villitykset kokeiluun ja aloita joulun odotus jo tänään! Uusi järjestys Marraskuu 11, 2020 0 Ailan kotona huonekalut vaihtavat paikkaa maton päällä liukuen. Kun inspiraatio iskee, ei ole aik... Onko koira kotona? Lokakuu 30, 2020 0 Koira on ihmisen paras ystävä, jos kissaa ei lasketa… Olipa perheessä sitten mikä tahansa rakas n... Mikon mikrokoti Lokakuu 12, 2020 0 Mikon koko kodin voi nähdä heti ulko-ovelta. Pieni ja tehokas citykoti Kaijanlammella on vastapai... Näytä lisää