kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Kirjava, kaunis Kypärämäki Marraskuu 30 0

-Kypärämäki on hyvämaineinen ja suosittu asuinalue, kertoo Wikipedia. Ja tiesitkö, että se on saanut ainoana jyväskyläläisenä Suomen kotiseutuliiton myöntämän Vuoden kaupunginosa -tunnustuksen!

Äitiysloman aikaansaannokset Marraskuu 16 7 Pesänrakennusvietti vauhdittaa Rosa-Marian sisustuspuuhia. Kolme kivaa joulukalenteria Lokakuu 29 0 Marraskuussa on aika suunnitella tämän vuoden joulukalenteria! Moni pohtii, kuinka joulukalenteri... Nainen ja vasara Lokakuu 18 3 Raksahommat hoituvat suurelta osin ilman fyysistä voimaa tai ilman muitakaan sellaisia ominaisuuk... Vaajakoski on helmi kaupungin kupeessa Syyskuu 28 0 Kauniin kosken kuohuja, kulttuuria, tapahtumia, seuratoimintaa ja tietenkin suklaat! Vielä on kesää...? Syyskuu 15 1 Hetkittäin aurinko hellii vielä vihreiden kuunliljojen lehtiä, mutta terassille on jo hiipinyt sy... Meissä on tulevaisuus! Elokuu 11 0 Esikoulu, yläkoulu, ammattikorkeakoulu ja elämän koulu, siinä vasta pari esimerkkiä. Koulu on mei... Koti Viitabeachin vieressä Elokuu 9 2 Ehkä Jyväskylän halutuimmalla paikalla, keskustan palveluiden ja upeiden uimarantojen välissä Vii... Heinäkuu Heinäkuu 19 0 Tämä kaikkien aikojen kesä on ollut todellakin pitkä ja kuuma! Sitä on eletty rannoilla, pihoilla... Kotamäentien ”sisustussisaret” Heinäkuu 12 5 Tälle kadulle on sattunut monta kodin sisustajaa, joiden luona Kurkkaa Kotiin blogin päivittäjä k... Huilaamaan! Kesäkuu 15 0 Nyt on aika oikaista parvekkeelle tai pihapuun alle pitkäkseen! Me kokosimme kesähuilaajan parvek... Pihaelämää Kesäkuu 4 8 Mitä kaikkea mahtuu rivitalon takapihalle? Kokonainen pihaelämä! Musta tuntuu hyvälle! Toukokuu 25 3 Johannan perheen kodissa on nyt sopiva määrä tavaraa neliöihin nähden. Luovilla ideoilla ja hyväl... Näytä lisää