kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Sisustussilmä kulkee suvussa Joulukuu 2 0

Nuoren parin Rosan ja hänen miehensä koti on kaunis. Värit ja tavarat on aseteltu silmää miellyttävään sopusointuun, aivan kuten Rosan lapsuudenkodissakin on aina ollut!

Bohosti ihana! Marraskuu 20 0 JVA vuokrakoti Kiljanderinkadulla on ollut Hannan oma koti jo viisi vuotta. Nämä idylliset, 50-lu... Trendikäs ruskea Lokakuu 25 0 Kukapa olisi vielä joitakin vuosia sitten uskonut, että ruskea on jokaisen trendisisustajan unelm... Lapsia ja aikuisia Lokakuu 14 0 Ullan eloisassa kodissa on tilaa lasten ja aikuisten lisäksi myös lasten kavereille ja parille ha... Välillä väriä! Syyskuu 23 0 Suomalaisissa kodeissa rakastetaan usein valkoista, harmaata ja beesiä. Tiinamarin kodissa kaikki... Mitä kuuluu hei syyskuu? Syyskuu 10 2 Syksy on uuden ajan alku. Vaikka luonto kuihtuu ja valo taittuu hämärään aikaisemmin, on se kuite... Kuin runo! Elokuu 29 1 Maaritin kaunis ja tilava koti on vihreässä Viitaniemessä. Koiraperheen uusi koti Elokuu 16 0 Vähintään kolmen koiran kanssa päivittäin ulkoileva Elina löysi perheineen uuden kodin Jyväskylän... Eka oma koti Heinäkuu 9 0 Kun nuori muuttaa ensimmäiseen omaan kotiin, tarttuu mukaan varmasti ainakin puhelin ja i pad. T... Pikkuinen projekti parvekkeella Heinäkuu 2 0 Ulla kertoi JVA:lle kiinnostuksensa olla mukana pienessä parvekeprojektissa! Niinpä Kurkkaa kotii... Yhteinen Kesäkuu 14 0 Jennin ja Saken yhteinen taival alkoi noin yhdeksän vuotta sitten. Tähän mennessä yhteisiä unelmi... Ronjan puutarhassa Kesäkuu 6 5 Hernettä, mansikkaa paprikaa, perunaa ja raparperia… Ronjan puutarha on pieni, vain ihan tavallis... Panostus parvekkeelle? Toukokuu 24 0 Kokosimme kolme noin 200€ arvoista sisustuskokonaisuutta parvekkeelle. Rahasumma kuulostaa äkkise... Näytä lisää