kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Neiti nimettömän kotona Huhtikuu 5 0

Ainolassa, Lehtorannantiellä on Neiti nimettömän syntymäkoti. Hän syntyi tänne isosisarusten parven kuopukseksi helmikuussa ja odottelee nyt kastejuhlaa.

Yksi kevät tänne, kiitos! Maaliskuu 28 0 Nyt on aika unohtaa nuhjaantuneet porontaljat ja loppuun poltetut tuikkukynttilät, sillä ovella k... Värikkäästi Hippoksen kupeessa Helmikuu 28 4 Tiesitkö sinä, että Aalto Alvarin kupeessa seisovat keltaiset kivitalot ovat JVA -koteja? Tämä sy... Sieltä + tuolta = kokonaisuus! Helmikuu 21 0 Eevan kodissa kaikki näyttäisi olevan mukavasti tasapainossa. Huonekalut kivasti keskenään ja vär... Taikoja tapetilla? Helmikuu 14 8 Jokainen saa sisustaa oman kodin miten haluaa, sehän on selvää. Myös vuokrakodissa! JVA:n laajaan... Kaisan kädestä Tammikuu 22 2 Kaisan kotona katse kiinnittyy ensimmäisenä raikkaisiin väreihin ja seinälle veikeästi aseteltuih... Vapaana vuokralla Tammikuu 11 0 Päätös vaihtaa omistusasuminen vuokrakotiin toi elämään vapautta ja helppoutta. Rivitalo-osakkeen... Ennustuksia tulevasta Joulukuu 21, 2018 0 Miltä näyttää vuosi 2019? Nappasin viiden suositun sisustusverkkokaupan ensimmäiset kuvat ja usko... Edithin (melkein oma) valtakunta Joulukuu 10, 2018 4 Tässäpä vasta hurmaava pikkuemäntä, joka tuntuu tietävän omassa huoneessaan niin tuolin, kuin kaa... Kotihomma! Marraskuu 22, 2018 0 JVA:n valmiit sisustusteemat auttavat kodin pintamateriaalien suunnittelussa, sekä antaa inspiraa... Walma ja Wilma Marraskuu 16, 2018 4 Miu sanoi Walma, kun kannan vihreän sypressin parvekkeelle. Varovasti nuuhkien kissa tutki myös p... Ihan pimeetä? Lokakuu 17, 2018 2 Kaamosaika koittaa tuota pikaa ja kohta koko Suomi on taas keinovalon varassa. Valaistusvinkeillä... Erilainen, ihan tavallinen koti Lokakuu 8, 2018 0 Tämä persoonallisilla ideoilla sisustettu koti on ihan tavallinen JVA:n asunto, vaikka täällä ei ... Näytä lisää