kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Vielä on kesää...? Syyskuu 15 1

Hetkittäin aurinko hellii vielä vihreiden kuunliljojen lehtiä, mutta terassille on jo hiipinyt syksyn värejä. Syyskuussa kesä ja syksy ovat takapihalla sulassa sovussa lomittain.

Meissä on tulevaisuus! Elokuu 11 0 Esikoulu, yläkoulu, ammattikorkeakoulu ja elämän koulu, siinä vasta pari esimerkkiä. Koulu on mei... Koti Viitabeachin vieressä Elokuu 9 1 Ehkä Jyväskylän halutuimmalla paikalla, keskustan palveluiden ja upeiden uimarantojen välissä Vii... Heinäkuu Heinäkuu 19 0 Tämä kaikkien aikojen kesä on ollut todellakin pitkä ja kuuma! Sitä on eletty rannoilla, pihoilla... Kotamäentien ”sisustussisaret” Heinäkuu 12 5 Tälle kadulle on sattunut monta kodin sisustajaa, joiden luona Kurkkaa Kotiin blogin päivittäjä k... Huilaamaan! Kesäkuu 15 0 Nyt on aika oikaista parvekkeelle tai pihapuun alle pitkäkseen! Me kokosimme kesähuilaajan parvek... Pihaelämää Kesäkuu 4 6 Mitä kaikkea mahtuu rivitalon takapihalle? Kokonainen pihaelämä! Musta tuntuu hyvälle! Toukokuu 25 3 Johannan perheen kodissa on nyt sopiva määrä tavaraa neliöihin nähden. Luovilla ideoilla ja hyväl... Kirputonta kierrättämistä Toukokuu 11 0 Kierrättäminen ja kirpputorit ovat jo kaikille suomalaisille tuttuja. Kirput ja luteet ovat kadon... Saman huoneen kolme tyyliä Huhtikuu 30 0 Mieli ja muoti muuttuu... Mutta kuinka voisi muuttaa koko sisustuksen, pienellä budjetilla? Loimm... Viisikon kiva kolmio Huhtikuu 14 2 Sopu sijaa antaa, sanotaan ja oikealla asenteella tulee vielä lisää tilaa! Viisihenkinen perhe ma... Jotain itua! Maaliskuu 25 0 Kevään etenemistä voi vauhdittaa innostumalla iduista, yrteistä tai maustekasveista! Tyhjästä taiottu koti Maaliskuu 15 2 Hannan perhe joutui jättämään koko kodin ja kaikki sen tavarat taakseen ja aloittamaan ihan alusta. Näytä lisää