kurkkaa-kotiin-2017.jpg

Kurkkaa Kotiin -blogi kurkkaa oikeisiin koteihin!

Mitä kodeista paljastuu, se kerrotaan täällä.

Kotijuttujen lomassa fiilistellään sisustusideoita, joiden innoittamana meistä jokainen voi olla oman kotinsa superdesigner!

Sieltä + tuolta = kokonaisuus! Helmikuu 21 0

Eevan kodissa kaikki näyttäisi olevan mukavasti tasapainossa. Huonekalut kivasti keskenään ja värit viehkeästi vierekkäin!

Taikoja tapetilla? Helmikuu 14 8 Jokainen saa sisustaa oman kodin miten haluaa, sehän on selvää. Myös vuokrakodissa! JVA:n laajaan... Kaisan kädestä Tammikuu 22 2 Kaisan kotona katse kiinnittyy ensimmäisenä raikkaisiin väreihin ja seinälle veikeästi aseteltuih... Vapaana vuokralla Tammikuu 11 0 Päätös vaihtaa omistusasuminen vuokrakotiin toi elämään vapautta ja helppoutta. Rivitalo-osakkeen... Ennustuksia tulevasta Joulukuu 21, 2018 0 Miltä näyttää vuosi 2019? Nappasin viiden suositun sisustusverkkokaupan ensimmäiset kuvat ja usko... Edithin (melkein oma) valtakunta Joulukuu 10, 2018 4 Tässäpä vasta hurmaava pikkuemäntä, joka tuntuu tietävän omassa huoneessaan niin tuolin, kuin kaa... Kotihomma! Marraskuu 22, 2018 0 JVA:n valmiit sisustusteemat auttavat kodin pintamateriaalien suunnittelussa, sekä antaa inspiraa... Walma ja Wilma Marraskuu 16, 2018 4 Miu sanoi Walma, kun kannan vihreän sypressin parvekkeelle. Varovasti nuuhkien kissa tutki myös p... Ihan pimeetä? Lokakuu 17, 2018 2 Kaamosaika koittaa tuota pikaa ja kohta koko Suomi on taas keinovalon varassa. Valaistusvinkeillä... Erilainen, ihan tavallinen koti Lokakuu 8, 2018 0 Tämä persoonallisilla ideoilla sisustettu koti on ihan tavallinen JVA:n asunto, vaikka täällä ei ... Kaikkien yhteinen kerhohuone Syyskuu 19, 2018 0 Taloyhtiöiden kerhohuoneet ovat yhä olemassa ja voivat hyvin! Asukkaiden oma tila on kaikille yht... Pieni taulukoulu Syyskuu 11, 2018 0 Tässä pari inspiroivaa ideaa taulujen valitsemiseen ja sijoitteluun. Oman taulukollaasin rakentam... Puutalossa Elokuu 21, 2018 2 Kypärätien pienpuukerrostaloissa voisi kuvitella asuvansa kuin maalla? Lempeä, maanläheinen tunne... Näytä lisää