« Takaisin blogeihin

Ilo irti alkavasta syksystä Elokuu 18, 2020 0

Koulu alkoi, mansikat loppui ja viikonlopuksi on luvattu sadetta… Syksy ei ole kuitenkaan pelkkää synkistelyä, sillä kuten lähes kaikissa asioissa, on myös syksyssä valoisampi puoli. Inspiroidu Elloksen syksyisistä sisustuskuvista ja tuunaa omaan kotiin ihana syksy!

ellos_syksy_3.jpg

Kolistele kapustoja

Syksyssä ehdottomasti parasta on se, että saa luvan kanssa herkutella ja huilata. Mikäpä muu kuuluu syksyn odotteluun yhtä sulavasti kuin tuhti suklaakakku ja paksu kirja? Jos vielä sattuu sateen ropina samalle illalle, niin sitä ollaan jo syksyisen nautiskelun ytimessä.

ellos_syksy_4.jpg

Osta ja hävitä

Pieni tuhlailu piristää pimeintäkin syksyä. Salli itsellesi jokin pieni ylellisyys, kuten uusi tuoksupullo tai tyynynpäällinen. Kynttilöitä on lupa ostaa aina elokuussa. Myös tavarasta luopuminen tuo hyvää mieltä. Kerrytä tuhlailukassaa kirpparimyynneillä tai lahjoita ylimääräistä tavaraa hyväntekeväisyyteen.

ellos_syksy_2.jpg

Heivaa heinät sisälle

Muoti on syksyllä sisustajan puolella. Vaikka kukat luonnossa kuihtuvat, niin erilaisia heiniä löytyy kadunvarsilta ja järvien rannoilta vielä pitkälle syksyyn. Huolettomat heinät säilyvät maljakossa hyvin ilman vettä. Jos luonnosta ei löydy tarpeeksi komeita heiniä on sisustus- ja kukkakaupat niitä nyt puolillaan.

ellos_syksy_1.jpg

Maalaa vaikka taulu

Kotona suoritettavat harrastukset ovat nousseet tämän vuoden aikana arvoon ennennäkemättömään. Kotona puuhailu voi olla vaikkapa kodin sisustamista. Uusien taitojen kokeilu ja rohkeasti uusiin työvälineisiin tarttuminen on palkitsevaa puuhaa.

Kuvat ja tuotteet: www.ellos.fi

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Viisikon kiva kolmio
Huhtikuu 14 0
Jotain itua!
Maaliskuu 25 0
Tyhjästä taiottu koti
Maaliskuu 15 1
Sisustustrendit 2021
Tammikuu 27 0
Verho-opas
Tammikuu 4 1
Joulukoti
Joulukuu 16, 2020 1
Joulu 2020
Marraskuu 26, 2020 0
Uusi järjestys
Marraskuu 11, 2020 0
Onko koira kotona?
Lokakuu 30, 2020 0