« Takaisin blogeihin

Joulu 2020 Marraskuu 26, 2020 0

Poimi tämän joulun villitykset kokeiluun ja aloita joulun odotus jo tänään!

3.jpg

Adventtikynttilät pullossa

Tämä villitys pitää edelleen pintansa, eli ei kuin pullopesulle!Lähes kaikenlaiset tukevat pullot käyvät ja pulloon voi sujauttaa kaikkea mikä mahtuu suuaukosta sisälle. Elävät havunoksat, koristehiekka, kuivuneet heinät ja lehdet, kanelitangot, jouluiset kuvat ja lahjanauhat... Pullon kaulaan voi vielä solmia vaikkapa piparkakkumuotin, pakettikortin tai jonkun viestin? Joko muuten Googlasit kuinka itse tehdyt kierrekynttilät valmistetaan? Ne viimeistelevät pullon kauniisti!

6.jpg

Tuunattu glögi

Glögi voi olla myös valkoista tai jääkylmää. Valkoinen glögi maustetaan sitruunalla ja inkiväärillä. Punaisen lämpimän glögin päälle kasataan keko vaahtokarkkeja ja lorautetaan lakritsikastiketta! Kokeile glögin mausteena myös appelsiinia, pähkinöitä, maustettua kermavaahtoa tai kuivattuja karpaloita. Glögin voi tarjoilla mukin sijaan korkeasta viinilasista tai terävät glögit pienestä snapsilasista. Glögi taipuu myös leivonnaisten mausteeksi ja kiillekakkujen pinnalle.

5.jpg

Piparikakut ja kakkupiparit...

Jos perinteinen pipari ei maistu, tee valkoisia pikkuleipiä ja muotoile niistä piparimuotilla jouluisen näköisiä. Myös pannukakut, paahtoleivät, juustoviipaleet ja jopa kasan riisiä voi muotoilla jouluteemaan sopiviksi piparkakkumuotilla!
Ehkäpä koko jouluruoka menun voisi muotoilla uudestaan joulun kunniaksi? Miltä kuulostaisi piparipojan muotoiset pitsapalat tai joulupossun muotoiset munakkaat?

7.jpg

Kranssi

Jouluinen kranssi on kodin kaunistus. Iso, havunoksista kasattu kranssi olohuoneen seinällä, voi korvata joulukuusen? Valmiiseen vihreään kranssipohjaan voi lisätä itse ajankohtaisi koristeita ja jouluna tietenkin myös kauniit valot! Pienemmät kranssit koristavat kauniisti myös kodin väliovia, kun kahden kranssin välille solmitaan pitkä nauha, jonka voi heittää oven yli niin, että molemmille puolille ovea jää roikkumaan samankokoinen kranssi. Kranssi koristaa myös joulupöydän, esimerkiksi pyöreän kinkkulautasen ympärille aseteltuna.

1.jpg

Vahapaperit ja pakettinarut

Lahjat kääritään tänä vuonna paksuun ruskeaan, vihreään tai syvän punaiseen vahapaperiin, aivan kuten aikoinaan, ennen värikkäitä lahjapapereita. Myös karulla tavalla kaunis postin pakkauspaperi on taas ajankohtainen. Leimaamalla kuvioita tai piirtämällä pakkauspaperista saa aivan oman näköisen ja paperin pintaan voi kirjoittaa vaikka kokonaisen kirjeen. Myöskään pakettinaruilla tai ruusukkeilla ei tänä vuonna kursailla, vaan muodissa ovat vähäeleiset ja tukevat paketointinarut.

4.jpg

Ihanaa joulun odotusta!

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Viisikon kiva kolmio
Huhtikuu 14 0
Jotain itua!
Maaliskuu 25 0
Tyhjästä taiottu koti
Maaliskuu 15 1
Sisustustrendit 2021
Tammikuu 27 0
Verho-opas
Tammikuu 4 1
Joulukoti
Joulukuu 16, 2020 1
Joulu 2020
Marraskuu 26, 2020 0
Uusi järjestys
Marraskuu 11, 2020 0
Onko koira kotona?
Lokakuu 30, 2020 0