« Takaisin blogeihin

Kolme kivaa joulukalenteria Lokakuu 29 0

Marraskuussa on aika suunnitella tämän vuoden joulukalenteria! Moni pohtii, kuinka joulukalenteri tai joululahjat ylipäänsä voisivat olla ilahduttavia ja yllättäviä, mutta tukisi myös ajatusta vastuullisesta kuluttamisesta?

koti.jpg

SISUSTAJAN JOULUKALENTERI

Kotifiilistelijä pukee joulun alla kodin jouluasuun ja nauttii siitä, että tunnelma kodissa täydentää jouluntaikaa. Joka joulu ei kannata ostaa uusia koristeita vaan vanhoja koristeita, enkeleitä, valoja ja kankaita voi yhdistellä ja käyttää uusissa paikoissa? Kokoa kaikki jo olemassa olevat joulukoristeet yhteen laatikkoon tai kaappiin ja valitse sieltä jokaisena joulukuun päivänä yksi koriste ja mieti sille paikka kodissa. Näin jokaisen tavaran paikka ja tarkoitus tulee mietittyä huolella ja joulu rakentuu kotiin ihanasti esine kerrallaan. Tämä on myös hyvä tapa inventoida joulukoristeet. Ehkäpä kaappiin viimeiseksi jääneistä koristeita voisi jo luopua?

ystävä_2.jpg

ystävä_1.jpg

YSTÄVÄN JOULUKALENTERI

Yllätä rakkaasi tai läheinen ystäväsi henkilökohtaisella joulumuistolla. Aloita aamu lähettämällä jokaisena joulukuun päivänä kiva viesti hänelle, joka on elämässäsi tärkeä ihminen. Viestit voivat alkaa yksinkertaisesti: LUUKKU 1 jne. Yksi lause tai vain pari sanaa riittää. Eikö olisi ihanaa, jos joku osaisi kertoa sinusta kaksikymmentäneljä kivaa asiaa? Viesti voi myös olla kuvia teidän yhteisistä muistoista ja kivoista hetkistä!

perhe.jpg

KOKO PERHEEN PÄHKINÄ

Kokoperheen yhteinen joulukalenteri kannustaa yhteiseen tekemiseen ja se voi pitää sisällään, vaikka kuinka suuren yllätyksen, joka paljastuu ihan kokonaan vasta jouluaattona!? Mieti mukava 24 kirjainta pitkä viesti koko perheelle ja tee jokaisesta kirjaimesta päivän luukku. Sekoita kirjaimet keskenään ja voit myös taktikoida ratkaisevimmat kirjaimet vasta lähelle aattoa. Tämä jännittävä joulukalenteri vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta ainakin isompien lasten kanssa jo löytyneitä kirjaimia on hauska pyöritellä vaikka päivittäin ja arvailla mikä viesti kirjaimista lopulta muodostuu?Aattona menemme kylpylään! Meille tulee keväällä koira tai Vintiltä löytyy uus pleikka ovat isoja yllätyksiä jotka paljastuvat pikkuhiljaa kirjaimiin tutustumalla!

Jutun kuvat: www.pexels.com

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8