« Takaisin blogeihin

Intiaanikesä! Heinäkuu 25, 2018 3

Helle on kuumentanut kivitalojen seinät ja petivaatteet kiertyvät nihkeänä ihoon. Polttava aurinko kuumentaa parvekkeiden metallikaiteet ja kerrostalojen asfalttipihat. Intiaanikesä on vihdoinkin palannut, pitkän odottamisen jälkeen! Mutta kuinka se eletään täysillä nauttien, loppuun asti!? Tässä pari vinkkiä kesän kuumentamille, Ikean tunnelmakuvien siivittämänä.

1.jpg

Makkari parvekkeelle?

Parvekkeella nukkuminen on ihanaa! Se on vähän kuin retkellä, mutta kuitenkin kotona. Betonilattia on saattanut pysyä viileänä koko päivän? Jos pelkkä patja pehmusteena ei riitä, niin kanna parvekkeelle koko sänky!?

Ensimmäisen parvekeyön jälkeen muistat hankkia silmille laitettavat pimentävät silmälaput ja ehkä myös korvatulpat? Hyttysharso sängyn päällä on hyvä myös sisällä.

2.jpg

4.jpg

Kylmä kylpy piristää

Järveen pulahtaminen on parasta, mutta myös kylmä suihku ajaa saman asian. Viileässä ammeessa lilluminen viilentää koko kehoa vielä pidemmäksi aikaa. Työpäivän aikana jo pelkkä käsien pesu viileällä vedellä helpottaa tukalaa oloa. Kokeile viilentää ranteiden lisäksi myös nilkat viileän veden alla.

Intiaanikesällä pientä pyyhettä kannattaa kantaa mukana aina.

3.jpg

Viikkaa alusvaatteet jääkaappiin

Vie alusvaatekori kesäksi jääkaappiin. Myös tyynyliinan voi viilentää ennen nukkumaan menoa jääkaapissa. Koko vaatevarastoa jääkaappiin ei voi tunkea, mutta hetkellinen vaatteiden viilennys on hyvä keino jaksaa hellepäivä loppuun asti!

Jääkylmällä vedellä kasteltu pyyhe on ihana vieruskaveri auringonottajalle ja pakastelokerosta löytynyt lippis pitää pään viileänä... ainakin hetken.

5.jpg

Nauti illoista!

Päivällä on turha haaveilla lenkkeilemisestä tai grillaamisesta. Illalla auringon polttavimmat säteet kuitenkin muuttuvat vain pehmeästi lämmittäviksi ja lopulta painuvat kokonaan piiloon. Nauti ulkoilmasta silloin, kun siellä on mukava olla.

Juoksulenkki yöllä, hiljentyneessä kaupungissa on kokemus. Tee piknik lähipuistoon hämärän laskiessa, sillä jos jouluna saa syödä myös yöllä, niin kyllä sen täytyy olla sallittua intiaanikesänäkin!?

6.jpg

7.jpg

Kuvat ja tuotteet: Ikea
  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (3)

Neetu, 27.7.2018 17:36
Tulkaapa ite asumaan tänne betonikuutioon jossa ei ilma vaihdu yöllä eikä päivällä niin voin kertoa että ei ole nautintoa lähellekään. Ilmastointi on täysillä, mutta asunnossa tasan yksi poistoputki joka koittaa imeä ilmaa, mutta tuntuu että mitään ei silti tapahdu. Turha yrittää tehdä tästä jotenkin "spesiaalia" ja mahtavaa ja ihanan nautinnollista, kun tästä ei saa sitä tekemälläkään. Jos et istu tasan samassa kohtaan ilman vaatteita kaksi tuuletinta pöhöttämässä naamalle, tulee hiki ja on men
Sisustuskärpänen, 28.7.2018 14:53
Tänä kesänä kuuma taitaa olla ihan KAIKISSA taloissa! Liiallinen kuumuus kyllä kiristää hermoja, varsinkin jos ei saa nukuttua... Se kuuluukin olevan tällä hetkellä varmaan suosituin kahvipöytäkeskusteluissa joka paikassa. Mutta jaksetaan suomalaiset jaksetaan nyt vielä vähän, kun tätä meille tänne pohjolaan kerrankin hetki tarjoillaan!
1A, 27.7.2018 19:48
Onnea on viileä asunto. Talven +17 sisälämpötila on vain kaukainen muisto.

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Viisikon kiva kolmio
Huhtikuu 14 0
Jotain itua!
Maaliskuu 25 0
Tyhjästä taiottu koti
Maaliskuu 15 1
Sisustustrendit 2021
Tammikuu 27 0
Verho-opas
Tammikuu 4 1
Joulukoti
Joulukuu 16, 2020 1
Joulu 2020
Marraskuu 26, 2020 0
Uusi järjestys
Marraskuu 11, 2020 0
Onko koira kotona?
Lokakuu 30, 2020 0