« Takaisin blogeihin

Edithin (melkein oma) valtakunta Joulukuu 10, 2018 4

Tässäpä vasta hurmaava pikkuemäntä, joka tuntuu tietävän omassa huoneessaan niin tuolin, kuin kaapinkin paikan. Koska pikkusisko on nyt ulkona päiväunilla, on koko huone vähän niin kuin Edithin omaa valtakuntaa!

1.JPG

Edith esittelee huoneen hauskimmat ideat ja toimivimmat ratkaisut

Pieni Ikean keittiö on tuunattu persoonallisempaan asuun tapetilla ja ihanilla puuhelmistä tehdyillä vetimillä. Maailman söpöin tiskirätti on pieni pitsiliina ja kaapista löytyvät "syötävät" on virkattu puuvillalangasta! Leipurihommissa on tärkeintä, että mausteita ja yrttejä riittää, ja ne onkin säilötty tässä keittiössä ihaniin lasipurkkeihin.

5.JPG

6.JPG

2_2.jpg

Söpössä keittiössä syntyvät makeat kakut ja imelät hillot

Parvisängyn alta löytyy Edithin oma piilopaikka. Majan kattoon saa sytytettyä valon ja siellä voi pelailla pelejä vaikkapa äidin kanssa. Mutta kun verhon vetää eteen ja sammuttaa valon, muuttuu maja melkein oikeaksi karhun luolaksi, mollamaijojen kouluksi, hiirulaisen tuvaksi tai miksi sen nyt milloinkin haluaa kuvitella!?

7.JPG

9.JPG

Kiipeilyseinä on kehittävä ja kivan näköinen

Illan tullen (tai oikeastaan monta kertaa jo ennen sitäkin) Edith kipuaa omaan sänkyyn isän tekemää kiipeilyseinää pitkin. Sängyn päätyyn kiinnitettyä vanerilevyä löytyy rautakaupoista ja kiipeilyotteita voi haeskella ainakin nettikaupoista.

3.JPG

4.JPG

Kun kaikille tavaroille on olemassa paikka, säilyy lastenhuoneessa järjestys

Edith esittelee vielä pari kirjaa, jotka ovat hyllyssä kätevästi lapsen korkeudella. Leikki ja lukeminen sujuu mukavammin, kun lapsi ylettyy itse omiin tavaroihinsa. Tässä lastenhuoneessa tilaa on jätetty myös lapsen omalle luovuudelle. Kun on mahdollisuus ryhtyä sokerileipurista vuorikiipeilijäksi tuosta vaan, kertyy lapsuudesta paljon itseluottamusta ja hyviä muistoja!

8.JPG

10.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (4)

Jasmin, 20.12.2018 20:44
Upea huone tytölle. Minkä ikäiselle tuo huone on tarkoitettu?
Sisustuskärpänen, 21.12.2018 9:56
Tässä huoneessa asuvat 3v. ja 1v. lapset. Tässä huoneessa on minusta mukavasti myös muunneltavuutta, kun lapset kasvaa.
kotoinen, 4.1.2019 23:40
Missä päin tämä talo siaitsee? :)
Sisustuskärpänen, 5.1.2019 8:46
Moi! Blogissa esiintyvien kotien ja ihmisten yksityisyydensuojan turvaamiseksi julkaisemme kussakin jutussa vain valikoituja tai yhdessä sovittuja yksityisiä tietoja. :)

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 7
Musta tuntuu hyvälle!
Toukokuu 25 3