« Takaisin blogeihin

Lapsia ja aikuisia Lokakuu 14, 2019 0

Ullan eloisassa kodissa on tilaa lasten ja aikuisten lisäksi myös lasten kavereille ja parille hamsterille!

IMG_0847.JPG

5.JPG

Eteisessä on reilusti tilaa myös vieraan kengille ja laukuille, vaikka siellä onkin jo valmiina ainakin kymmenen takkia ja kenkäparia.

"Eteisen kaapit on uusittu, samoin keittiön kaikki kaapistot ja tasot uudistettiin nyt tänä syksynä" kertoo perheen äiti Ulla. Myös lattia kiiltää vielä uutuuttaan. Nämä kaikki uudistukset kuuluvat Jyväskylän vuokra-asuntojen peruskorjausohjelmaan, jota suoritetaan tänä syksynä Nokikuja 6. asunnoissa.

12.JPG

6.JPG

Iso perhekoti löytyi JVA:lta

Ullan perheen kodissa tilaa on lähes sata neliötä. Kolmen makuuhuoneen lisäksi isosta olohuoneesta on lohkaistu tilaa vanhempien leveälle sängylle. Isoja vuokrakoteja ei ole ihan helppoa löytää. Tällä hetkellä trendinä on rakentaa mahdollisimman kompaktit neliöt ja perhekootkin ovat pienentyneet. Tavallisimmin JVA-kotia hakee yhden tai kahden aikuisen perhe. Isojakin perhekoteja kuitenkin löytyy!

11.JPG

Remontti päivitti kodin 2020-luvulle

"Tämän ikäisissä taloissa huoneet rakennettiin vielä reilun kokoisiksi. Yhteen makuuhuoneeseen mahtuu hyvin kahden lapsen tavarat" kertoo Ulla. Remontti päivitti kaksikymmentä vuotta vanhan huoneiston hetkessä nykyaikaiseksi.
"Tapetteja olemme vaihtaneet itse jo aikaisemminkin. Itseasiassa, täällä minulla on pussissa jo seuraavakin tapetti odottamassa! Se on tulossa tuohon pienimpään makkariin" iloitsee Ulla ja kehuu JVA:n tapettivalikoimaa.

7.JPG

9.JPG

Itse remontoimalla saa heti uutta

JVA:n tekemän remontin myötä kodin muovilattiat vaihtuivat siistiin laminaattiin. Uusi lattia vaikuttaa paljon koko huoneiston ilmeeseen. Asunto tuntuu siistimmältä ja isommalta kun lattia on uusi ja moderni. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä kaadettiin ja molemmat huoneet saivat näin lisää tilaa ja valoa. "Uudistus on onnistunut" tiivistää Ulla.

10.JPG

3.JPG

8.JPG

Siistit pinnat lisäävät tilan ja valon tuntua

Vuokranantajan tehtävä on huolehtia isoista perusparannuksista, jotka tulivat ajankohtaiseksi tämänkin taloyhtiön kohdalla nyt. Ennen koko taloa koskevia parannuksia voi asukas kuitenkin itse huolehtia oman kotinsa kunnosta ja ilmeestä. Kuten Ullankin kodissa, maali- ja tapettiuudistukset ovat helppoja ja nopeita toteuttaa itse. Lattian, keittiön ja kylpyhuonetilojen uudistus vaatii jo ammattilaisen työpanosta. Asukaspisteillä asukas voi hankkia sekä pintamateriaaleja, että remonttityötä omaan kotiinsa, itselleen sopivassa tahdissa. Asukaspisteitä kertyy ihan kaikille JVA-asukkaille!

2.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8