« Takaisin blogeihin

Lisää säilytystilaa, kiitos! Maaliskuu 20, 2017 3

Pihlasta voisi ensitapaamisen jälkeen todeta että vauhdikas Prinsessa! Kun sisustaja tuli kylään, tyttö roikkui pää alaspäin ja varpaat kohti kattoa sojottaen, joogaliinaan kääriytyneenä!

Pienen tutustumisen jälkeen totesimme yhdessä Pihlan kanssa, että lastenhuoneessa on paljon tärkeitä tavaroita, joille olisi hyvä löytää paikka!

 

pihla_3.jpg

pihla_kupla_1.JPG

  

Vanhaa, jo huoneessa olemassa olevaa kalustesarjaa jatkettiin lisäosilla. Kalusteiden kekseliäällä sijoitelulla saatiin paljon lisää kaivattua säilytystilaa!

Sänky rakennettiin niin, että koko sängyn alunen saadaan hyödylliseen käyttöön. Uuden koulupöydän molemmille puolille saatiin myös paljon lokeroita ja laatikostoja, joita tuleva koululainen varmasti tarvitsee.

 

Koululainen tarvitsee myös muistitaulun, johon lukujärjestys, tärkeät monisteet tai kaverikuvat saadaan esille. Tässä Pihlan huoneessa ilmoitustaulun virkaa hoitaa määrämittaan sahattu koivuvanerilevy. Levyyn ruuvattiin pieniä metallinipistimiä ja yläosaan kello.

 

pihla_1.JPG

pihla_4.JPG

pihla_kupla_2.JPG

pihla_10.JPG

Vanha ihana valkoinen "prinsessatuoli" löytyi perheen varastosta. Se on nyt toistaiseksi Pihlalle hyvä koulutuoli, kun istumista läksyjen ääressä ei vielä ihan älyttömän paljon ole.

 

Korkeaan koululaisen sänkyyn kivutaan porrasjakkaralta, joka muistuttaa uimarin lähtötelinettä!? Pihlan harrastus on uinti ja siksipä nukkuminen suuren valaan vieressä, Finlaysonin Troolari -pussilakanan välissä ei pelota yhtään!

 

Aamulla vuoteen petaaminen onnistuu kätevästi, kun koko sänky vuodevaatteineen sujautetaan Bedit- päiväpeitteen sisään ja suljetaan napakaksi paketiksi vetoketjulla!

 

pihla_5.JPG

pihla_9.JPG

pihla_kupla_3.JPG

pihla_8.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (3)

Sisustuskärpänen, 21.3.2017 8:33
Ihana, reipas ja kuvauksellinen Pihla! ??
Kotihiiri, 15.4.2017 15:45
Kirjoituksessa tuli paljon hyviä vinkkejä pikku koululaisen huoneeseen.ei mitään mahdottomia toteuttaaä.Vanhojen tavaroiden käyttö ja uudelleen järjestely.Oli myös kiva että oli käytetty iloisia lapselle sopivia värejä .Tuossa huoneessa varmasti viihtyy myös kaverit .
Heidi, 19.4.2017 11:58
Hienoa kuulla ja kiitos mukavasta kommentista! Värit on tosiaan lastenhuoneessa tärkeitä ja täälläkin käytettiin juuri asukkaan lempivärejä. :) T. Sisustaja

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8