« Takaisin blogeihin

Seinät uusiksi? Tammikuu 9, 2020 2

Tapetilla huone uudistuu nopeasti ja helposti. Miltä näyttää JVA:n tapettimallisto vuonna 2020 ja millaisia tuulia maailmalta puhaltelee suomalaisten kotien seinille?

1.jpg

Kaipuu kaukomaille?

Afrikkalaisia rytmejä, Itä-Aasian tunnelmaa ja japanilaista selkeyttä. Moni meistä kaipaa ympärilleen eri kulttuurien eksotiikkaa, mutta vain harva pääsee koluamaan maailman eri mantereita. Tuomalla omaan kotiin ripauksen kaukomaiden tunnelmaa, piristyy käytännönläheinen ja skandinaavinen sisustus mukavasti.

2.jpg

3.jpg

Hienostuneesti ja harkiten toteutettu teemasisustus vaatii sekä rohkeutta, että malttia

JVA:n tapettimallistoista ainakin Kwaija Yakanmallistoista löytyy selkeitä ja suomalaisiin koteihin sopivia tapetteja kaukomaiden mausteilla. Moniin kuviomalleihin löytyy useampi värivaihtoehto ja saman malliston eri kuoseja on helppo yhdistellä keskenään.

Miltä kuulostaisi siivu Tokiota omassa olohuoneessa?

5.jpg

Toinen vahva trendi seinien sisustamisessa on ikiaikainen romantiikan kaipuu!

Tällä kertaa romantiikka näkyy hentojen kukkien ja viehkeästi sulavien sävyjen lisäksi rohkeutena käyttää värejä ja kuoseja runsaasti. Värejä ei välttämättä valita monta, vaan koko huone väritetään samalla sävyllä. Tapetti laitetaan tilan jokaiselle seinälle ja rohkeimmat maalaavat vielä seinällä olevat huonekalutkin sulautumaan seinään. Kosmos tapettimallistosta löytyvät kauniit yksiväriset, että runsaskuvioisemmat tapetit.

4.jpg

6.jpg

Romantiikka pulppuaa nyt värin runsautena

Juuri kun ehdimme unohtaa 80-luvun tapettiboordit, voimmekin jo toivottaa tervetulleiksi erilaiset koristelistat ja profiilireunaiset peitelistat. Nyt koristelistat kiinnitetään keskelle seinää puolipaneelin tavoin. Tätä samaa ajatusta voi toteuttaa helposti myös paksuissa ja runsasprofiilisissa taulun- ja peilinkehyksissä tai Mazurka malliston tapeteilla. Näissä tapeteissa toistuvat klassiset kuviot trendikkäin värein uudistettuna.

8.jpg

9.jpg

Luonto on aina muodissa

Sylvietapettimallisto on kunnioitus luonnon sopusoinnulle. Kaunis värimaailma ja luonnosta löydetyt kuviot sopivat hyvin monen tyyliseen sisustukseen. Mandalaya mallisto lähestyy luontoteemaa vähän rohkeammin ja sieltä löytyy upeita värejä ja kuoseja uskaltavammalle tutkimusmatkailijalle. Olipa luontoteemainen tapetti sitten rönsyileviä kukkaköynnöksiä tai tippukiviluolan seinäpintaa, on se aina jollain tavalla ajankohtainen ja varma valinta.

JVA:n tapettimallistot ovat nähtävillä RTV:n Seppälän myymälässä Ahjokatu 18 ja K-Rauta Seppälässä Ahjokatu 15

7.jpg

Kuvat ja tuotteet: valmistajat
Myyjä: RTV
  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (2)

NewYork25, 10.1.2020 17:47
Hei!

Sain juuri eilen valmiiksi pintaremontin. Seiniä tapetoitiin ja maalattiin. Rtv:n runsaasta valikoimasta löytyi mieluisat tapetit molempiin huoneisiin. Nyt olen ikionnellinen! Koti tuntuu ja näyttää omalta kodilta! Kiitos JVA:lle ja Jyväs-Varmalle onnistuneesta pintaremontista!
Sisustuskärpänen, 12.1.2020 9:38
Kiva kuulla, että remontti on onnistunut ja asukkaat tyytyväisiä! Olisi kiva nähdä kuvia myös täällä blogissa ”uudesta kodista”! Jos haluaisit olla mukana blogissa, niin laita viestiä ja kerron lisää! heidi.lehto (ät) sisustuskarpanen.com

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8