« Takaisin blogeihin

Hannu sisusti kodin vain itselleen Tammikuu 23, 2020 0

On harhaa luulla, että miehet eivät osaisi sisustaa tai muuten tehdä kodista viihtyisää. Monet tunnetut taiteilijat ja muotoilijat ovat miehiä. Kodin sisustaminen on tilan muotoilua ja monella miehellä on siihen silmää!

10.JPG

Hannu on tarttunut oman kodin ehostamiseen innokkaasti avioeron jälkeen. Omassa kodissa on vapaus toteuttaa niitä asioita, joista itse tykkää. Seinän värejä on muutettu jo moneen kertaan, kokeilemalla ja tekemällä löytyy omaa silmää miellyttävä lopputulos.

Hannu on tehnyt maalaus, tapetointi ja sisustushankinnat itse

14.JPG

3.JPG

"Tykkään aika vahvoista väreistä, tummasta puusta ja kaikki intiaanikulttuuriin liittyvä kiinnostaa." Monet kodin esineet on hankittu toreilta tai markkinoilta. Jos vastaan tulee häräntaljoja, sulkapäähineitä tai soittimia ne ostetaan sisustuksen täydennykseksi. Hiljalleen, esine kerrallaan vuokrakoti on muuttunut Hannun näköiseksi kodiksi.

Omaa makua pitää osata ja uskaltaa kuunnella

na_3.JPG

15.JPG

Vaikka kaikki intiaanikulttuuriin kuuluvat esineet eivät olekaan aitoja ja alkuperäisiä, kulkee niiden mukana kuitenkin tarinat ja historia. Sisustaminen on tapa tulkita ja ilmaista itseään. Siinä missä toista kiehtoo Amerikan intiaanien elämäntyyli, saattaa toinen sisustaa kotinsa balettitanssijan unelmaa tavoitellen. Elämällä unelmiensa ympäröimänä, niistä voi tavoittaa pienen palasen...

Eletty elämä on osa kotia

6.JPG

na_2.JPG

Hannun kodissa myös eletty elämä ja muistot ovat tarinallisesti esillä. Seinällä olevassa valokuvassa nyrkkeilee vuosikymmeniä nuorempi Hannu. Voitetut mitalit ja palkinnot valokuvan ympärillä valtaavat puoliseinää. Jo edesmenneen treenikaverin muotokuva kulkee Hannun matkassa koko elämän. "Ne oli hyviä aikoja ja niitä on mukava muistella."

Jokainen elämä ja jokainen koti on erilainen

na_1.JPG

9.JPG

Vahvojen värien ja näyttävien esineiden rinnalle tarvitaan myös tilaa ja yksinkertaisuutta.

Kun isommat huonekalut kuten sohva ja sänkypeite ovat hillittyjä, nousevat niiden rinnalla olevat pinnat ja esineet paremmin esille. Taulukollaasit erottuvat paremmin yksiväriseltä seinältä, kun taas yhden taulun seinälle kirjava tapetti on mielenkiintoisempi valinta. Kokeilemalla ja katsomalla sisustustaidot kehittyvät ja rohkeus kokeilla uusia juttuja kasvaa. Sisustuksen onnistumisen tärkein mittari on siinä, että asukkaat itse viihtyvät kodissaan!

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8