« Takaisin blogeihin

Koti Kuokkalan sillan kupeessa Helmikuu 18, 2020 0

Jennan perhe muutti Kuokkalaan vuosi sitten ja on viihtynyt hyvin. Parasta on lyhyet välimatkat oikeastaan ihan kaikkialle!

6.JPG

Vuokrakoti on helppo ja turvallinen valinta nuorelle perheelle. Lasten kanssa on mukavaa asua siistissä ja viihtyisässä ympäristössä. Kuokkalan moderni 2011valmistunut koti oli heti jo ensivaikutelmalta sellainen. Valoisat porraskäytävät ja siisti pihapiiri vaikuttavat paljon asumismukavuuteen.

Ensivaikutelma syntyy jo parkkipaikalla

5.JPG

2.JPG

Jenna on vasta valmistunut visualistiksi ja työpaikkakin löytyi heti. Nuorilla ihmisillä ammattiin ja uraan liittyvät pohdinnat ovat vielä usein avoimia. Vuokrakodissa on huolettomampaa pohtia tulevaisuutta, kuin että olisi sitoutunut lyhentämään lainaa omistusasunnosta. Vuokrakodissa nopeatkin elämänliikkeet ovat helpompia toteuttaa.

Vuokrakoti tuo turvallisuuden tunnetta

1.JPG

Opiskelijabudjetilla sisustaminen vaatii kekseliäisyyttä ja luovuutta. Käyttöesineiden jättäminen esille on yksi tapa luoda täydemmän näköistä tilaa. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että tavarat olisivat huoneessa huiskin haiskin ja levällään, vaan että ne suunnitellaan olemaan esillä. Hyvä esimerkki tästä on Jennan kodissa makuuhuoneen vaaterekki, joka tuo sisustukseen mielenkiintoa ja lämpöä. Tai sisustuskirjat ja meikkisiveltimet, jotka on aseteltu kivasti osaksi sisustusta.

Kivasti asetellut käyttöesineet

9.JPG

4.JPG

Tässä kodissa kaikki pinnat olivat jo valmiiksi Jennan toiveiden mukaan siistit ja valkoiset. Tummempi pähkinän sävyinen laminaattilattia antaa kotiin ryhtiä ja lämpöä. Muuttojen yhteydessä esimerkiksi seinäpintoja tarvittaessa uusitaan JVA:n toimesta. Asukkailla on vapaus valita omaan kotiinsa omia lempivärejään tai tapettikuoseja.

Oman näköinen vuokrakoti

7.JPG

8.JPG

Jennan perhe pitää vuokra-asumista vakituisena asumismuotona, ainakin tässä vaiheessa elämää. Koti on iso osa arkea ja jokainen vuosi pitää elää täysillä, eikä yksikään päivä saa tuntua väliaikaisratkaisulta.

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8