« Takaisin blogeihin

Koti kuin aurinko Maaliskuu 2, 2020 3

Heti sisään astuessa voi aistia Miran raikkaasti sisustaman kodin tunnelman. Ristikivessä sijaitseva kaksio saa hymyn huulille ja kevään odotuksen toden teolla päälle!

miraolo.jpg

Asunto on siistissä kunnossa edellisen asukkaan jäljiltä. Mira muutti tähän valoisaan kotiin vuosi sitten. Mira kertoi, että joulun jälkeen asunto sai kunnon väripesun. Valkoiset seinät ja harmaat laminaatit saivat parikseen pirteää keltaista ja vihreää.

Yhtenäinen kokonaisuus syntyy, kun samat värit toistuvat huoneesta toiseen

IMG_3041.jpg

tuoli.jpg

Aikaisemmin Mira tykkäsi sisustaa vaaleilla sävyillä, mutta nyt on iskenyt keltaisen himo! Keltainen väri ja viherkasvit ovat vallanneet Miran kodin ja sydämen.Vihreä ja keltainen toistuu kodissa pieninä yksityiskohtina.

Mira on taitava värien käyttäjä

Trendikkäät pinnatuolit ovat alun perin isoisoäidin. Miralle ne tulivat lilan sävyisinä. Kuinka ollakaan tuolit saivat pintaansa keltaista ja vihreää maalia.

IMG_3072.jpg

Keittiön kaapistot oli uusittu ennen Miran muuttoa. Kaapistojen kaunis harmaa yhdistyy hyvin kodin laminaattilattiaan. Harmaat kaapin ovet on helppo pitää siistinä ja maustaa omilla lempiväreillä. Välitilassa on käytetty hopeanharmaata levyä, mikä toimii siistinä taustana keittiön eri kodinkoneille ja purnukoille. Vanha keittiövaaka on löytö kirpputorilta. Se toimii hauskana alustana keittiön pientarvikkeille.

Vanha keittiövaaka on saanut uuden elämän

IMG_3083.jpg

IMG_3085.jpg

Makuuhuoneesta löytyy Miran toinen pinnatuoli ja vanha tv-pöytä, joka toimii nyt yöpöytänä. Aurinkoisessa makuuhuoneessa jopa rekkiin ripustetut vaatteet solahtavat mukavasti sisustukseen. Eteisen puinen kaappi on kulkenut suvussa ja se on tarkoitus kunnostaa kevään kuluessa.

Makuuhuoneesta on saatu kodikas pienillä jutuilla

IMG_3029.jpg

rekki.jpg

Muutama viherkasvi ja pari retro huonekalua tuovat huoneeseen mukavasti ilmettä. Ja mikä parasta, kaikilla huonekaluilla on käyttötarkoitus. Kun pään illalla painaa keltaiselle tyynylle, on varmasti luvassa aurinkoisia unia.

Kevään edetessä koti laajenee terassipihalle

Mira on viihtynyt hyvin vuokra-asunnossaan. Alue on rauhallinen ja vehreä. Asuntoon kuuluu pieni piha, mitä Mira pääsee laittamaan mieleisekseen. Mira on teetättänyt kuormalavoista oleskeluryhmän ja kesän tullessa se pääsee pihalle. Vielä kesäkukat ruukkuihin ja piha on valmis rentoiluun ystävän kanssa.

IMG_3091.jpg

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (3)

Päivätär, 4.3.2020 17:39
Todella kaunis ja pirtsakka koti <3
Joulupukki69, 22.4.2021 6:16
Moi !! Sinullapa on kaunis ja sopivan pirteä hima !! Kyllä tuollaviihtyisi,vaikka ertäna , 10+
HH, 31.10.2021 22:40
Kaunis ja pirteä koti. Kuin aurinko.

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8