« Takaisin blogeihin

Pääsiäistä ei peruttu! Maaliskuu 23, 2020 0

Nyt jos koskaan oma koti on ihmisten elämän keskiössä. Peruuntuneiden tapahtumien ja tapaamisten tilalle voi kuitenkin keksiä kotiin erilaisia kohokohtia. Esimerkiksi pääsiäinen on yhä kalenterissa omalla paikallaan!

hm_6.jpg

Pääsiäisen tunnelmoinnin voi aloittaa jo hyvissä ajoin. Monet pääsiäiseen liittyvät koristeet ja tavat ovat ajankohtaisia oikeastaan koko kevään. Tulppaanit, pajunoksat ja raikkaanvihreät kasvit tuovat kevään sisälle.

Pääsiäinen = kevät!

Luonnosta löytyvien oksien sekaan voi sujauttaa pari leikkokukan vartta. Jos laitat maljakkoon pelkkiä pajunkissoja, ei vettä tarvitse laittaa ollenkaan. Pajunkissat säilyvät pidempään kuivana. Jos suloisesti pehmeitä kissapalleroita ei löydy, voi paljaat oksat koristella itse kauniilla koristeilla. Silkkipaperi ja höyhenet ovat koristelupuuhien klassikoita, mutta uusiakin ideoita kannattaa katsella avoimin mielin esimerkiksi Pinterestistä.

hm_7.jpg

hm_3.jpg

Pajunkissat eivät tarvitse vettä

Perinteisesti kevään ja pääsiäisen sisustusvärejä ovat olleet keltainen ja vihreä. Joka vuosi värit kuitenkin taipuvat muodin mukana ja tänä keväänä keltainen on melkeinpä oranssi ja vihreä minttumainen... jopa persikkaiset beesit ja pajunkissanharmaa menevät nyt kevätväreistä!

hm_1.jpg

hm_5.jpg

Monet pääsiäispuuhat voi touhuta turvallisesti kotona

Askartelu, kukkien istutus ja vaikkapa perinteisten pääsiäiskorttien lähettäminen on turvallista puuhaa. Syödä pitää joka tapauksessa, eli ehkäpä pääsiäisenä voisi panostaa ruokailuun vieläkin enemmän? Erilaisten reseptien ja leivontaohjeiden kokeilun voi aloittaa jo heti? Parvekkeen siivous ja ikkunoiden pesu pääsiäiseksi ovat mieltä piristäviä tavoitteita!?

hm_4.jpg

Aikaa yhdessä

Kun yhteisen kodin eteen tehdään asioita yhdessä, syntyy väkisinkin myös yhteistä aikaa. Nyt on hyvä aika opettaa myös lapsille erilaisia kotitöitä ja osoittaa, kuinka yhteisestä ponnistelusta esimerkiksi keittiössä seuraa mukava herkutteluhetki oman perheen kesken!

Jutun kuvat ja tuotteet: https://www2.hm.com/fi_fi/home.html

hm_2.jpg

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8