« Takaisin blogeihin

Nallet ilahduttamaan ikkunalle! Huhtikuu 3, 2020 0

Maailmanlaajuinen ”Nalle ikkunassa” haaste kannustaa ihmisiä antamaan toisilleen iloa ja toivoa! Joko olet laittanut nallen omalle ikkunalle tai nähnyt nalleja naapurin ikkunassa?

IMG_4154.jpg

Kun vierailimme alkuvuonna Elinan kodissa Heinälammella, oli ihan tavallinen keskiviikko päivä. Silloin ei ehkä vielä kukaan arvannut, että tänä keväänä me kaikki tarvitsemme entistä enemmän toistemme tukea ja turvaa. Luulenpa, että Elinankin kodissa on tällä hetkellä joku nalleperheen jäsenistä päässyt jo ikkunalle tuomaan iloa ohi kulkeville? Nallehaasteen kuvia voi löytää esimerkiksi Instagramista #nalleikkunalla

Elinan kodissa asuu monta nallea

IMG_4138.jpg

Jokaisella nallella on omanlaisensa tarina ja ainutlaatuinen ilme ja katse. Jos nallet osaisivat puhua, olisi niillä varmasti paljonkin sanottavaa? Vaikka toisaalta juuri kuuntelijoina nallet ovat aivan omaa luokkaansa, ne ymmärtävät aina ja ovat äärettömän suurisydämisiä. Pehmoisten nappisilmänallejen lisäksi Elinan kodista löytyy erilaisia enkeleitä. Enkelit tuovat rauhaa ja lohtua, nallet puolestaan iloa ja turvaa. Esineillä luodaan tunnelmia ja tässä kodissa tunnelmat ovat suloisen ihania. Keräilykohteet ovat vaihtuneet vuosien saatossa ja monet nalleista tai koriste-esineistä on pelastettu Elinan luokse kirpputoreilta.

Nallet ovat empaattisia kuuntelijoita ja tuovat ympärilleen iloa ja turvaa

IMG_4147.jpg

Mutta mitä kummaa, yksi nappisilmäinen karvapallero liikkuu! Se kömpii vain varovasti ulos mökkinsä oviaukolle ja vetäytyy sitten taas ujona oman kotinsa turvaan uteliailta katseita. Se on Elinan ihan oikea Haisuli pupu ja noudattaa kuuliaisesti ohjetta vältellä sosiaalisia kontakteja vieraisiin ihmisiin.

Hyvää mieltä löytyy etsimällä

IMG_4156.jpg

Aika kulkee, ja pian taas elämä palaa tavanomaisiin uomiinsa. Toivottavasti tämä kevät kuitenkin jättää ihmisiin pysyvästi myös jotain hyvää ja lempeää? Toisista huolehtimisen tarvetta, suloisia hetkiä lemmikkieläinten kanssa ja uskoa pehmonallejen voimaan toimia hyvän mielen tuojina!

Ollaan lempeitä toisillemme

IMG_4150.jpg

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8