« Takaisin blogeihin

Seija on hyvä vuokralainen ja kiva naapuri Toukokuu 26, 2020 0

”Naapureiden kanssa puuhataan yhteisiä juttuja ja ollaan monessa JVA toiminnassa mukana. Parvekekilpailuun, blogiin ja tapahtumiin osallistun mielelläni!”

2.JPG

Vuokranantajan näkökulmasta unelmavuokralainen on sellainen, joka aidosti viihtyy omassa kodissaan! Seija on viihtynyt JVA:lla hyvin. "Jo edesmenneen mieheni kanssa asuimme tässä samassa taloyhtiössä. Kun asunto jäi minulle liian suureksi vaihdoin tähän naapuriin, vähän pienempään asuntoon."

1.JPG

10.JPG

12.JPG

Hyvä vuokralainen arvostaa omaa kotiaan

Ristikivessä naapurit tuntevat toisensa ja esimerkiksi yhteisen pihapiirin eteen tehdään porukalla hommia, kukin omien voimavarojensa ja ajan mukaan. Siistit pihat ja sisustetut parvekkeet luovat ympäristöön turvallisuutta ja hyvää mieltä kaikille. Positiivisesta tekemisestä lähtee yleensä päälle hyvän tekemisen kierre. Saat itse sitä mitä muille annat, sanotaan...

7.JPG

6.JPG

Tekevän ihmisen kodissa

Sisällä jatkuu sama puuhakas meininki, Seija on selvästi tekijä tyyppi! Hauskoja yksityiskohtia ja tuunattuja tavaroita osuu silmään vähän joka puolella. Hiljalleen paljastuu, että Seijan käsissä syntyy myös aikamoisia taideteoksia! Pienet metallitötteröt pöydän päällä sujahtavat Seijan sormissa sisäkkäin ja alkavat hiljalleen saamaan uusia muotoja. "Tällä tekniikalla olen tehnyt monia juttuja, joista yksi on tämä joutsen"

4.JPG

3.JPG

Tölkinsulkijat ja kahvipussit taipuvat uuteen muotoon

Sukkien, villapaitojen ja hauskojen käyttöesineiden lisäksi Seija on valmistanut tölkinsulkijoista mekkoja ja koruja. "Mekko on sukulaistytöllä käytössä, mutta on minulla siitä pari valokuvaa pädillä" Uskomattoman taidokkaasti valmistettu mekko on valokuvissa kuin taideteos kantajansa päällä. Blogin kuvaksi valitsemme kuvan, jossa mekko on mallinuken yllä.

11.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8