« Takaisin blogeihin

Viisi ideaa teemalomaan! Kesäkuu 22, 2020 0

Jospa tänä kesänä tekisi teemaloman omaan kotiin? Tässä viisi valmista "pakettimatkaa", joihin tarvitset mukaan vain ripauksen omaa mielikuvitusta ja hyvää asennetta.

1. Innostava projektimatka omilla käsillä tekemisen maailmaan

Valitse kohde ja tartu toimeen! Maalaa jakkarat Miamin pinkillä tai vanha lipasto Tokion harmaalla? Uudista sohvapöydän pinta marmoritarralla ja suihkuta sängynjalkoihin kivipintaa muistuttava efektimaali? Pinterest on DIY-matkailijan paras kartta ja oma koti täynnä tuunattavia mahdollisuuksia!?

diy.jpg

2. Kirja- tai sarjamaraton kulttuurin ystävälle

Lue lapsuuden kutkuttavin kirjasarja uudestaan tai uppoudu iki-ihanien Frendien maailmaan Manhattanilla. Jos matka menneisyyteen tuntuu jo kerran koetulta, osta kesälomaksi jokin suoratoistopalvelu ja ahmi puhuttu uutuussarja yhdessä ystävän kanssa. Jälkipuinti on osa kokemusta, eli järjestäkää yhteinen ilta, jossa arvioitte lukemaanne tai näkemäänne. Muista myös äänikirjat ja podcastit!

luku.jpg

3. Herkuttelijan reseptilomalta jää muistoksi oma kokkikirja

Ota kesäloman teemaksi koota oma reseptikirja. Kokkaa lempireseptisi läpi ja kokeile myös jotain uutta. Valokuvaa valmistuneet annokset ja kokoa kaikki kuvat ja ohjeet yhteen kirjaan. Voit myös laatia valmiita ruokalistoja kiireistä arkea varten. Oma reseptikirja kannustaa hyvään syömiseen myös loman jälkeen.

kokki.jpg

4. Korttelimatkailija näkee kotikulmat uudessa valossa

Lähde turistina omille kotikulmille. Kävele tai pyöräile katsomaan oman kotikaupungin patsaat, seinämuraalit, lintutornit, luontopolut ja julkiset rakennukset. Googlesta löytyy paljon tietoa, jota ei ole tullut ennen huomanneeksi. Myös geokätköt ovat hyvä tapa katsella tuttuja nurkkia vähän uudella tavalla.

ulko.jpg

5. Tarinalomalla uppoudutaan omaan sielunmaisemaan

Perusta uusi sometili tai blogi jonkin sinua kiinnostavan aiheen ympärille tai ryhdy kirjoittamaan omaa elämänkertaa? Tarinankertojan lomalla uppoudutaan valittuun aiheeseen pintaa syvemmälle ja lopputuloksena voi olla vaikkapa oma esikoisteos tai tulta alleen ottanut sometili? Uusi sometili voi keskittyä esimerkiksi oman lemmikin, kodin sisustamisen, muodin tai liikuntaharrastuksen ympärille?

tarina.jpg

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8