« Takaisin blogeihin

Kolmiosta neliöksi Syyskuu 1, 2020 2

Niinan ja lasten koti muuttuu kolmiosta neliöksi yhdellä käden heilautuksella!

11.jpg

Keinu jakaa tilaa eteisestä olohuoneeseen

Kivat sisustusideat alkavat jo eteisessä. Vanha lestipari seinällä ja rautalangasta muotoiltu naisen figuuri toimivat katseenvangitsijoina. Tyhjää tilaa on jätetty paljon, sillä toisinaan aamusutinoissa eteisessä on yhtä aikaa lähdössä Niinan lisäksi kaksi lasta ja toisinaan lainassa oleva koira.
Avaran eteisen ja olohuoneen väliin on ripustettu kattokoukkuihin keinu tilaa jakamaan. Samoissa koukuissa lienee joskus roikkunut vauvan hyppykiikku tai voimistelurenkaat?

13.jpg

5.jpg

Kokonaan mustavalkoinen sisustus on toteutettu hauskasti erilaisia kuoseja yhdistellen. Kun värikirjo pidetään minimissä voi kuviot ja kuosit kääntää huoletta maksimille. Olohuoneen seepraverhot ovat Vallilan Piilossa kuosia. Mustavalkoinen sisustus kestää hyvin myös yllättäviä värihimon puuskia. Kirjava kukkakimppu tai keltainen sohvatyyny solahtavat sisustukseen mukavasti.

Mustavalkoinen väritys on villi ja jämpti yhtä aikaa

3.jpg

6.jpg

2.jpg

Keittiön yhteydessä on pieni ruokahuone, jonka seinällä tuijottelee intensiivisesti kaunis leopardi. Eläimen katse on niin vakuuttava, että se tuntuu täyttävän koko tilan. Bambun värinen iso Ikean kattovalaisin yhdistää ajatukset viidakkoteemaan ja pehmentää huonetta upeasti. Koska tavaraa on hillitysti ja värit niukkoja, nousevat eripariset tuolit veikeästi sisustuksen taidokkaaksi yksityiskohdaksi.

Äidin makuuhuone on verhon takana

16.jpg

12.jpg

10.jpg

Kodin todellinen sisustusyllätys paljastuu olohuoneen perältä, jonne Niina on jakanut katosta lattiaan ulottuvalla verholla itselleen oman makuusopen sovan taakse. Näin kolmiosta tulee näppärästi neliö ja äidille omaa rauhaa. Verhokisko on asennettu kiinni suoraan kattoon ja tukeva kangas pimentää ja rauhoittaa sängyn levyisen tilan. Sängyn päätyyn jää vielä tilaa vaaterekille ja pienelle lipastolle. Niinan "makuuhuoneen" seinällä on kapea seinähylly, joka ei vie lattiatilaa. Hylly toimii säilytystilana kellolle ja kirjalle, mutta sen päälle mahtuu myös jotain kivaa ja koristeellista.

Vähemmän väriä, enemmän muotoja

4.jpg

18.jpg

Lapsilla on omat huoneet, jotka on sisustettu lasten ehdoilla. Tytön huoneessa on vaaleanpunainen kampauspöytä ja somat lippuviirit. Pehmoeläimet kiipeilevät puolapuissa ja hellyttävä dinosaurus valaisin kököttää pöydän reunalla. Pojan huoneessa on puolestaan jääkiekkoverhot ja muita pelijuttuja. Hauska kyltti pojan huoneen ovessa pyytää asiattomia pysymään poissa, joten lastenhuoneet pysykööt lasten valtakuntana!

9.jpg

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (2)

HH, 20.10.2021 23:08
Todella kodikas musta valkoinen koti. Ihanat lastenhuoneet.
Sisustuskärpänen, 16.11.2021 9:13
Vaaleanpunainen kampauspöytä on mun suosikki! Tässä kodissa on näppäriä ideoita.

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8