« Takaisin blogeihin

Syksyllä sisustetaan Syyskuu 15, 2020 0

Koti-illat ja kotona puuhailu on joka syksy muotiin nouseva ilmiö, kun valoisat kesäillat painuvat mailleen ja ensimmäiset pakkaset tekevät riitettä pihalammikoiden pintaan.

Syyskuussa laitetaan valot päälle ja sisustetaan kotia

Villasukkakorit ilmestyvät makuuhuoneen nurkkaan ja pörröiset viltit sohvan kaiteelle. Kynttilöille etsiskellään taas sopivia alustoja ja sähkövalosarjoja kaivellaan kaappien kätköistä. Kotoilijalle syksy on mukavaa aikaa, kun vihdoinkin on aikaa olla kotona!

3.jpg

Lämpö löytyy murretuista väreistä ja runsaudesta

Koti kaipaa ehkä jotain pientä piristystä ja monet vaihtavat tyynynpäälliset tai verhot syksyn sävyihin. Syksyllä sohvatyynyjen ja koriste-esineiden määrää voi lisätä, sillä paitsi lämpimään taittavat värit, niin myös tavaran runsaus luovat ympärilleen lämmintä tunnelmaa. Suuren laakean lautasen päälle aseteltu kynttiläryhmä loistaa kuin pieni takka. Lyhdyn sisällä kynttilät ovat turvassa lapsilta ja kotieläimiltä.

Valoa pimeyteen

Elävän kynttilänliekin lisäksi kotia voi sisustaa sähkövaloilla. Perinteisen katto-, luku- ja työvalon lisäksi valoa voi käyttää mitä mielenkiintoisemmilla tavoilla. Led valonauha taipuu hyllyjen, kaappien tai vaikka pyöreän pöydän muotojen mukaan. Valonauhalla saa tarvittaessa tehokasta työvaloa, mutta se on myös loistava tunnelmavalon luoja. Kun nauha kiinnitetään vaikkapa huonekalun taakse, antaa se seinän kautta pehmeästi taittuvaa valoa.

1.jpg

Koristeet asettuvat paikoilleen

Erilaisilla valosarjoilla sisustuksen täydentäminen onnistuu helposti. Monesti vain rennosti taulun tai naulakon päälle heitetty valosarja on parhaimmillaan juuri niin yksinkertaisesti aseteltuna.
Kynttilänjalkojen, maljakoiden ja muiden koriste-esineiden paikkoja vaihtamalla sisustus uudistuu jo kummasti! Täydennystä esineille löytyy kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista. Vanhojen esineiden uudistamisessa spray- ja akryylimaalit ovat parhaita.

2.jpg

Viimeinen silaus

Syksyisen sisustuksen viimeistelee oikean värinen valo. Nyt polttimoissa on muotia erilaiset värilasit, joiden sisällä hehkuu näyttävä lanka. Roosaan tai maitokahviin taittavalla polttimolla saadaan koko huoneeseen luotua tietyn värinen tunnelma. Toiset rakastavat puhdasta ja raikasta valoa, jolloin valon väri taittaa enemmän siniseen.

Kuvat ja tuotteet: AIRAM

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8