« Takaisin blogeihin

Kiiltoa ja kimmellystä harakan kotona Tammikuu 14 0

”Kaikki mikä kiiltää tai on kristallia kiinnostaa” kiteyttää Essi omaa sisustustyyliään. Vaikka kimallusta ja timantteja löytyy kodista paljon, on yleisilme hillitty ja moderni.

Mustassa makuuhuoneessa maistuu uni

14.jpg

1.jpg

Kun Essi muutti uuteen kotiinsa, tehtiin asunnossa JVA:n toimesta perusteellinen pintaremontti. Mummonsa mietteitä kuunnellen, Essi halusi makuuhuoneesta mustan. Tumman huoneen saa helposti pimeäksi ja pimeässä nukuttaa paremmin. "Oli jännittävää odottaa miltä tumma tapetti makuuhuoneen jokaisella seinällä näyttää, mutta lopputulos oli hyvä ja jopa yllättävän valoisa!"

Sängynpääty tuunattiin patjasta

15.jpg

Muhkean, mustan sängynpäädyn Essi toteutti käärimällä superlonpatjan mustaan samettiin. Kristallinapit löytyivät verkkokaupasta ja niillä sängynpääty viimeisteltiin näyttäväksi. Tästä kodista löytyy monta hyvää ideaa, kuinka ylellistä tyyliä voi toteuttaa itse tuunaamalla edullisesti.

Mustan ja valkoisen välissä on pehmeyttä

16.jpg

4.jpg

Essi on valinnut kotiinsa muutakin mustaa. Uusimpana maalattiin olohuoneen musta seinä. Sen Essi toteutti itse ja löysi sopivan, valmiiksi sävytetyn maalisävyn Rustasta. Musta on hyvä ja tehokas tausta harmaan eri sävyjä toistavalle sisustukselle. Sohvatyynyissä välkehtivät paljetit ja kristallihelmet. Olohuoneesta löytyvät lähes kaikki harmaan sävyt mustan ja valkoisen väliltä. Eri sävyjen sekoittaminen pehmentää kokonaisuutta, eikä tunnelma ole enää vain mustavalkoinen.

Luovilla ideoilla oma ilme

Kodin keittiö oli uusittu jo ennen muuttoa ja hillityt värit olivat myös Essin mieleen. Omaa ilmettä on toteutettu keittiössä sisustustarroilla. Esimerkiksi rosterisessa välitilassa lentelevät lintufiguurit ovat kevyttä tarraa, joka sopii myös asunnon kiinteille pinnoille. Jämäkämpi D-C -fix tarra sopii sen sijaan vain esimerkiksi omien huonekalujen tai esineiden uudistamiseen.

17.jpg

2.jpg

10.jpg

Marimekkokuoseja Essi on käyttänyt luovasti ja tuunannut niistä omaan kotiinsa sopivia esineitä. Hyllyn päällä olevan kukan suojaruukkuna toimii Marimekon pahvilaatikko ja rottinkituolin päällä lekotteleva tyyny on ommeltu kangaskassista! Ihan tavalliset, päällekkäin pinotut kenkälaatikot Essi on päällystänyt Marimekon serveteillä. Laatikoiden sisällä säilytetään tavaraa ja näin ne sopivat kivasti myös sisustukseen.

Musta seinä maalattiin itse

11.jpg

9.jpg

5.jpg

Seuraava askel on jo edessä

Essille oman kodin sisustaminen on luovien ideoiden kokeilemista ja jatkuvaa muutosta. Mielessä pyörii aina joku uusi kokeilemisen arvoinen idea ja ajan mittaan yhä useampi kokeilu onkin alkanut näyttämään niin hyvältä, että mieleen on noussut myös ajatus uudesta ammatista? Jos vain onni on myötä ja hakupaperit tarpeeksi taidokkaasti täytetty, suuntaa Essi opiskelujen perässä Tampereelle. "Millainen koti sieltä löytyy ja minkälainen siitä tulee, on seuraava innostava projekti!" tuumailee Essi.

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8