« Takaisin blogeihin

Saman huoneen kolme tyyliä Huhtikuu 30 0

Mieli ja muoti muuttuu... Mutta kuinka voisi muuttaa koko sisustuksen, pienellä budjetilla? Loimme kolme erilaista tyyliä vaihtamalla vain taulun, tyynyt ja kukkaruukun.


Satsaamalla pariin isompaan sisustushankintaan, luodaan hyvä kivijalka myös sisustuksen muuntelulle. Hyvin valittu sohva, matto ja verhot voivat kestää aikaa ja käyttöä jopa kymmeniä vuosia. Laadukkaiden kankaiden lisäksi ajattoman värin tai kuosin löytäminen on kestävyyden A ja O!


Satsaa sohvaan, mattoon ja verhoihin

sohva_1.jpg.jpg


Monet valitsevat tällä hetkellä kotiinsa harmaan sohvan, mutta jos olet aina pitänyt esimerkiksi vihreästä, niin valitse ihmeessä kotiisi jotain vihreää! Mikä tahansa väri on hyvä pohjaväri sisutukselle ja mihin tahansa väriin saa yhdistettyä monia erilaisia tyylejä. Vaikkapa vihreä sohva on hyvä tapa luoda kotiin oma, naapurin kodista poikkeava tunnelma.

Harmaa ei ole ainoa vaihtoehto


Kun huoneen isot elementit ovat sopusoinnussa keskenään ja valittu kestämään aikaa, on huoneen ilmettä helppo muuttaa pienillä yksityiskohdilla.

sohva-_2.jpg.jpg


Taulu


Näihin mallikuviin valitsimme erikokoiset taulut, mutta hyvä idea on myös hankkia yksi kehystetty vaihtokehys, jonka sisälle voi vaihtaa erityylisiä julistetauluja. Taulunkehyksen voi valita sopimaan yhteen huoneen pysyvien elementtien kanssa. Nappaa väri vaikkapa ikkunakarmeista, kiinteistä kaapistoista, sohvasta, verhosta tai matosta.


Tyynyt

Sohvatyynyt kannattaa uudistaa vaihdettavilla tyynynpäällisillä. Yleisin koko tyynynpäällisille on 50x50 cm. Sisätyynyksi löytyy ainakin kahta erilaista vaihtoehtoa: vanutäytteinen ja höyhentäytteinen. Monet tykkäävät, että höyhentäytteinen tyyny on ylellisemmän oloinen, mutta toiset taa pitävät vanutäytettä kätevämpänä.


Kukka


Sisustustyyli viimeistellään pienillä yksityiskohdilla. Mallikuviin valitsimme pöydälle erilaisia kukkavaihtoehtoja. Jos tyynyt ja taulu on ollutkin helppoa valita sopimaan toisiinsa yhteisen värimaailman kautta, voi yksityiskohtien valitseminen tuntua jo vaikeammalta. Juuri yksityiskohdilla luodaan kuitenkin sisutuksen juju! Aisti tunnelmaa, jota haluat korostaa ja tuos sitä samaa tunnelmaa yksityiskohtiin. Vaikka sinipohjainen taulu on väreiltään voimakas, on siinä kuitenkin hauras tunnelma? Yksityiskohdat ovat myös hyvä paikka hassutella tai hätkähdyttää. Pöydälle liian korkea oliivipuu paperipussissa voi olla koko sisustuksen sydän. Se kirsikka kakun päällä?

sohva_3.jpg.jpg

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8