« Takaisin blogeihin

Kirputonta kierrättämistä Toukokuu 11 0

Kierrättäminen ja kirpputorit ovat jo kaikille suomalaisille tuttuja. Kirput ja luteet ovat kadonneet jo kauan aikaa sitten ja tilalle on tullut suuri, järkevästi kuluttavien sisustajien joukko!


Tori.fi ja muut nettikirpputorit pullistelevat käyttäjiä ja tavaraa. Tarjolla on taatusti jokaiselle jotakin. JVA:n Kurkkaa Kotiin blogin kodeista lähes jokaisesta löytyy jotakin kierrätettynä hankittua ja suurin osa asukkaista mainitsee hankkivansa tavaraa joko kivijalkakirppareilta tai Tori.fi kaltaisilta nettisivustoilta.

kirppari_2.jpg


Nettikirpputoreilta tavaran hakeminen on helpompaa ja nettialustat ovatkin juuri tiettyä tyyliä tai tuotemerkkiä hakevien suosiossa. Koska tarjontaa on paljon, voi esimerkiksi hakusanalla "boconsept" päästä valitsemaan oman suosikkibrändin tavaraa kierrätettynä!


Kierrättäjää arvostetaan


Yleensä käytetyn tavaran saa edullisemmin kuin uuden, mutta hinta ei ole enää ainoa syy kierrättää. Kierrätys on noussut vastuullisen ja kriittisesti ajattelevan kuluttajan statukseksi. Kierrättäminen yhdistetään nyt ennemmin vastuulliseen valitsemiseen kuin pakkoon valita edullisin.

kirppari_3.jpg


Oma tyyli


Kodin sisustamisessa ilmennetään omaa tyyliä ja omia arvoja. ´`Yksilöllinen` ja `vastuullinen` ovat sisustuksen ihailluimmat sanat. Nämä molemmat toteutuvat täydellisesti kierrättämällä! Vielä vuosikymmen sitten kirpputorisisustus yhdistettiin lähinnä kirjavaan ja hieman nuhjuiseen mummolatyyliin. Nyt mukana on kuitenkin jo myös kaikki modernit, kestävät ja trendejä hakevat sisustajat.

kirppari_1.jpg


Tulevaisuuden kirput?

Kierrättämisen suunta ja asenteet ovat nyt oikeat! Ehkä kyse onkin vain palaamisesta vanhoihin hyviin tapoihin, kun tavarat tehtiin itse, hankittiin harkiten ja korjattiin tai kierrätettiin tehokkaasti. Suomalaisille järkevä ja vastuullinen kuluttaminen on luontaista ja helppoa. Olemmehan aina tähdänneet myös kodin sisustamisessa järkevään käytännöllisyyteen.

Kuvat: Tori.fi

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8