« Takaisin blogeihin

Valkoinen koti maustetaan maapähkinällä Huhtikuu 19, 2017 0

-Oi, miten ihanan puhdasta ja valkoista! Tässä kodissa on raikas ja kepeä tunnelma. Kauttaaltaan valkoiset seinät ja pähkinänvärinen lattia on mutkaton pohja skandinaaviselle sisustukselle.

Tämän sisustustyylin kulmakivi on niukkuus ja funktionaalisuus. Jokaisella tavaralla on käyttötarkoitus ja huonekalut on aseteltu tilaan väljästi.

nuutti_1.JPG

nuutti_6.JPG

Skandinaavinen sisustustyyli lähtee liikkeelle kurinalaisilla värivalinnoilla. Ensin hankitaan vain mustia, harmaita tai valkoisia huonekaluja ja esineitä. Näillä väreillä luodaan ryhdikästä pohjaa sisustukselle.


Sen jälkeen siirrytään sisutuksen toiseen osioon, jossa kokonaisuuteen lisätään kerroksellisia ruskean sävyjä. Ripaus puuta, hyppysellinen pellavaa, korkkia tai muita luonnonmateriaaleja. Vaikkapa kauniisti käpertynyt, metsästä löytynyt kaarnan pala voi olla osa sisustusta, jos sen tehtävä on olla kodin kaunistus!?

Pieni rosoisuus sileiden pintojen rinnalla tekee terää kokonaisuudelle.

nuutti_4_kupla.JPG

nuutti_8_kupla.JPG

Loppuviimeistely luodaan rennolla nipulla puuvartisia oksia!

Nämä oksat ovat kirsikanoksia ja hyvällä tuurilla pieniin silmuihin puhkeaa vielä kauniit kukat? Keväällä mitkä tahansa silmuilla olevat oksat ovat kauniita myös sisällä. Syksyllä maljakkoon voi mallailla vaikkapa ruskeaksi kuivuneita koiranputkia?

Elämä jatkaa kulkuaan ja kevät etenemistään tässä raikkaassa kodissa. Valokuvaaja poistuu paikalta ja kiittää vierailusta tässä mukavassa ja valoisassa kodissa, Palokan Nuutissa.

nuutti_2.JPG

nuutti_5.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8