« Takaisin blogeihin

Yhdessä Lokakuu 11, 2017 0

Sisko on sydämen puolikas ja rakkain riitakumppani. Yhteinen huone antaa paljon leikinaiheita ja opettaa myös tärkeitä taitoja tulevaisuuden varalle. Toisen huomioon ottaminen ja jakamisen taito, ovat jokaisen sisaren etuoikeus!

4_kupla.jpg

1.jpg

Saimin ja Iisan yhteisessä huoneessa vallitsee enimmäkseen iloinen ja rauhallinen tunnelma. Molempien omille tavaroille, leikeille ja olemiselle löytyy sopuisasti tilaa. Saimin tavarat on järjestyksessä vanhan valkoisen puukaapin ylähyllyltä, kun taas Iisan tärkeät jutut on alahyllyllä. Molemmille löytyy omat pienet seinähyllyt, säästöpossut ja pyykkipussit.

Monet lelut on sovittu olevan yhteistä omaisuutta.

6.jpg

7.jpg

Lasten mittaiset kalusteet tekevät lastenhuoneesta toimivan.

Iisan ja Saimin huoneessa on hyödynnetty vanhoja, hyviä ja tukevia lastenhuonekalusteita. 70-lukuinen kerrossänky kunnostettiin hiomalla ja maalaamalla Työkeskus Tekevällä. Samoin pöytä ja tuolit maalattiin uudestaan. Koivun väriset jalat vaihtuivat raikkaan valkoiseen ja puolukanpunaiset tuolin kannet maalattiin modernisti harmaalla. Pöydän kansi vuorattiin vielä tukevalla kernikankaalla, jolloin erillisiä piirustusalustoja ei tarvita.

5_kupla.jpg

Lattiamatto on tässä huoneessa erittäin helppohoitoinen!

Mattoa ei tarvitse puistella, eikä siihen voi kompastua. Mattona toimii lattiateippi.

11.jpg

Välillä myös näillä tytöillä vauhti kiihtyy riehumiseksi, eikä missään lastenhuoneessa kaikki tavarat pysy aina järjestyksessä.
Joskus taas tekee mieli mököttää tai vetäytyä muuten vaan omaan rauhaan. Katosta lattiaan ulottuva verho rajaa huoneen perälle rauhoittumisalueen. Verhon takana on tilaa satukirjoille, vaatteiden vaihtamiselle ja säilyttämiselle sekä nukkumiselle.

8_kupla.jpg

Verhonipsuista roikkuvat verhojen lisäksi tuikkuvaloja. Ne toimivat tunnelmallisina iltavaloina. Ajastimella tuikkuvalot saadaan sammumaan ja syttymään joka ilta samaan aikaan.

Näin lapset ja nukkumatti tietävät, milloin on yö ja aika nukkua.

Verhon takana vallitsevat toisenlaiset säännöt. Siellä pelkästään suputellaan. Tai ainakin melkein aina vain pelkästään suputellaan...

9.jpg

10.jpg

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8