« Takaisin blogeihin

Sata syytä juhlaan! Lokakuu 27, 2017 0

Selätä kaamosaika juhlimalla! Syksyllä on monta syytä juhlaan ja aina voi keksiä juhlan aiheita itse lisää?

hallowen_ikea.jpg
Kuvat: IKEA / Mats Ekdahl

Halloween herkutellen!

Tuunaa tutut reseptit hurjaan kuosiin ja vietä Halloween ilta pitkän kaavan mukaan ruokapöydän ääressä. Näissä herkuissa oleellista on koristelu, eli kukaan ei huomaa, vaikka sulatetun lakritsitoffeen alla on kaupan valmis pakastepulla. Pöytäliinaksi käy vaikkapa musta lakana. Himmennä valot ja sytytä kynttilät, niin juhla voi alkaa! Tutustu kuitenkin vielä ennen sitä Ikean kekseliäisiin Halloween vinkeihin!

isälle_hm.jpg
Kuvat: H&M Home

Oodi iskälle

Heti seuraavana viikonloppuna päästään juhlimaan isää. Yllätä isä tänä vuonna jalkahieronnalla tai vaahtokylvyllä? Aineettomat lahjat ovat tällä hetkellä trendikkäitä, joten ehkä myös itse tehty runo, pieni teatteriesitys tai valmiiksi suunnitelu metsäretki voisi olla elämyksellinen lahja? Sopivia tykötarpeita elämyslahjan toteuttamiseen löytyy H&M Home shopista.

suomi100_finayson.jpg
Kuvat: Finlayson

Suomijuhlat sohvannurkassa?

Itsenäisyyspäivän juhlat 6.12. on näin Suomen 100-vuotisjuhlavuonna varmasti spektaakkelimaiset?! Mitäpä jos pyhittäisi tämän hienon juhlapäivän supisuomalaisia teemoja kunnioittaen? Ensin saunoisi ihan rauhassa ja sitten sujahtaisi peiton alle mutustelemaan salmiakkia. Sisukkaimmat jaksavat pysyä hereillä vielä linnajuhlien jatkotkin, mutta trendikäs suomalainen tutustuu pukuloistoon vasta aamulla netissä, yöpaita päällä ja ruisleipää aamupalalautasella! Reino -tossut ja Finlayson -tekstiilit ovat tänäkin päivänä oleellinen osa suomaisten arkea.

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8