« Takaisin blogeihin

Valmiiksi valitut värit! Maaliskuu 23, 2018 0

JVA on julkaissut tänä keväänä valmiit värikartat remonttia tekeville asukkaille. Kuusi erilaista teemaa esittelee toisiinsa kauniisti sopivat maalit, lattiat ja tapetit, joista asukkaan on helppo tehdä valintoja. Nämä väriteemat ovat pelastus silloin kun oma aika, mielenkiinto tai mielikuvitus ei riitä värien valitsemiseen…

IMG_2168.jpg

IMG_2173.jpg

Kuusi erilaista väriteemaa on nimetty värien tunnelmaa enteillen. BOHEEMI -teema yhdistelee luonnonmukaisia ja rentoja värejä, pienellä Afrikka twistillä. SIMPPELI -teema yhdistelee graafiset harmaat, kun taas KOTIHOMMA -teemasta löytyy kotoisat punasaviruukun ja farkkuhousun värit.

Kuusi erilaista väriteemaa sisältävät yhteensä 24 maalisävyä, eli mukaan mahtuu tällä kertaa paljon muutakin, kuin vuokrakodin valkoista!

IMG_2169.jpg

IMG_2167.jpg

Jokaiseen väriteemaan on kuitenkin valittu yksi niin sanottu valkoinen. Eli johonkin suuntaan taittava valkoinen, jolla voi huoletta maalata vaikka huoneen kaikki seinät!
Jokaisesta väriteemasta löytyy myös kolme tehosteväriä, jotka on mietitty toisiinsa sopiviksi. Myös näitä tehoste värejä voi hyvin käyttää huoneen kaikilla seinillä. Sellainen maalaustyyli onkin tällä hetkellä ehkä jopa nykyaikaisempi, kuin vain yhden tehosteseinän käyttäminen?

Kokeile huoneen kaikkiin seiniin tapettia tai hentoa maaliväriä?

Maalien lisäksi jokaisesta väriteemasta löytyy kolme tapettivaihtoehtoa ja yksi lattiavaihtoehto. Mikään ei tietenkään estä myös mixaamasta näitä eri vaihtoehtoisia teemoja keskenään.
Teemojen tapeteihin löytyy monesti lisää värivaihtoehtoja rautakaupasta. Valmiita väriteemoja voi pitää vaikkapa oman suunnittelun lähtökohtana?

Sopivan väriteeman voi valita esimerkiksi niin, että sovittaa lattian värin sopimaan ikkunapuitteiden tai ulko-oven väriin!?

IMG_2172.jpg

IMG_2175.jpg

Vielä tällä hetkellä nämä kuusi erilaista väriteemaa ovat lähinnä JVA:n remonttimiesten käytössä. Tulevaisuudessa teemat kuitenkin päivitetään myös JVA:n nettisivuille sekä K- Rauta Seppälään ja RTV:lle, josta asukkaiden on helpompi tutustua väriteemoihin. Valmiita teemoja voi kuitenkin jo kysellä käyttöönsä JVA:n toimistolta: jva.asukasisannointi@jkl.fi

Tarkista värit livenä, sillä puhelimen tai tietokoneen näytöt vääristävät värejä eritavoin!

Sisustusvärit kannattaa aina valita siinä tilassa, minne värit ovat tulossa. Huoneen valaistus vaikuttaa värien sävyyn. Myös eri näyttöjen kalibrointi ja ruudun ympärillä olevan valon väri voi vaikuttaa väreihin vääristävästi.

Niin ja muistathan, että JVA asukaspisteitä voi halutessaan käyttää myös sisustusneuvontaan!

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8