« Takaisin blogeihin

Kahdentuhannen pisteen vauva! Toukokuu 29, 2018 5

Ensimmäisen vauvan odotus on ihanaa ja jännittävää aikaa! Moni tuore vanhempi huomaa, että vauvan odotus on myös aika kallista, sillä kovin pienikokoinen ihminen tuo tullessaan yllättävän paljon kuluja…

vauva_2.jpg

Mehtosen perheen ensimmäinen vauva saa syntyä valmiiseen kotiin! Vauvaa on odotettu innolla ja vauvan tuloon on valmistauduttu hyvissä ajoin. Onni on ollut matkassa monin tavoin ja lisäbonuksena löytyi vielä JVA:n asukaspistetililtä 2000 pistettä!

Asukaspisteet ovat kertyneet pistetilille asumalla.

vauva_24.jpg

" -Ollaan maksettu vuokrat ajallaan ja muutenkin eletty ihan vaan tavallisesti. Siitä olikin kertynyt jo pisteitä ihan mukavasti" " -Nyt kun vauva syntyy, tulee pisteet ihan tarpeeseen!" summaavat tulevat vanhemmat Jenna ja Lassi.

Musta, tai minkään muunkaan värinen seinä ei ole vuokranantajalle ongelma!

vauva_20_seina.jpg

Lastenhuone sisustettiin samantien niin, että se menee hyvin myös leikki- tai jopa kouluikäiselle lapselle. Musta liitutauluseinä on monikäyttöinen ja tyylikäs. Nyt se saa vielä olla ilman piirusteluja. Musta toimii tehokkaana taustavärinä valkoiselle pinnasängylle.

Huoneessa on jo valmiina myös täyspitkä sänky säilytyslaatikoilla. Nyt aluksi siinä voi tarvittaessa nukkua toinen vanhemmista tai vieraisille tuleva mummo.

vauva_7.jpg

Vauvan tuloon on suhtauduttu Mehtosen perheessä siinä mielessä realistisesti, että kaikkien perheenjäsenten nukkumapaikkoja on varauduttu vaihtamaan aina tarpeen mukaan. Kun tilanteet on suunniteltu jo etukäteen, on hyvät unet kaikille mahdolliset, mahdollisimman usein!

vauva_13.jpg

vauva_15.jpg

Vauvan kehdolle on asunnossa useampi kattokoukku ja myöhemmin samoihin koukkuihin voi ripustaa hyppykiikun, sisäkeinun tai voimistelurenkaat? Koukku parvekkeen katossa on erityisen hyvä idea, sillä monet vauvat nukkuvat mieluusti ulkona.

Kattokoukun kiinnittämiseen ei tarvita JVA:n lupaa

vauva_26.jpg

vauva_27.jpg

vauva_28.jpg

Vauva-arki saattaa tosiaankin laittaa koko perheen päivärytmit uusiksi? Sälekaihtimet ikkunassa pitää paitsi liian valon, niin myös kuumuuden pois etelänpuoleisesta makuuhuoneesta. " -Aiemmin tämä huone oli työhuone, mutta jatkossa kun täällä myös nukutaan, pitää huone saada vähintäänkin hämäräksi." miettii Jenna.

vauva_20_salekaihtimet.jpg

vauva_33.jpg

We Are Ready!

" -Kaikki on oikeastaan jo ihan valmiina!? Jopa Nappi-koirakin on valmisteltu vauvan tuloon!" nauraa Lassi. Haukunestopanta on Napin kaulassa nyt ensimmäistä päivää. Panta suihkuttaa sitruksista tuoksua ja tämän pitäisi vähentää haukkumista. Pantakin hankittiin asukaspisteillä!

vauva_20_panta.jpg


vauva_18.jpg

vauva_6.jpg

Omat kertyneet asukaspisteesi voit tarkistaa JVA:n nettisivuilta kohdasta SÄHKÖISETPALVELUT.

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (5)

J, 1.6.2018 22:32
Minä tänää intopiukeena menin hakemaan mustaa maalia ja enpä saanut. ei kuulunu jva valikoimiin mikään musta ?? jouduin ottaa tapettia mikä ei nyt vastannu yhtään mitä halusin. nätti huone ?
Sisustuskärpänen, 1.6.2018 22:45
Voi harmi ja onpa erikoista...? Tämä asia täytyy selvittää heti maanantaina! Vaikuttaa siltä, että jossain kohtaa on nyt sattunut väärinymmärrys...? :)
J, 4.6.2018 13:37
rtv.llä sai vaan haaleista sävyistä A valita. missä ei tosiaan ollu mitään mustaa eikä muitakaan tummia värejä ?? CValikoima ei kuulunut juurikaan muka näihin. pettyneenä tapetit kainalossa kotia ??
, 4.6.2018 15:52
Kiitos palautteesta ja suuret pahoittelut tästä harmista. Liikkeessä oli ollut paikalla henkilö, jolla oli tietokatkos JVA:n nykyisen valikoiman laajuudesta, koska hän oli palannut pitkältä työvapaalta. JVA:n valikoimaan toki sisältyvät tummatkin värit. Pahoittelivat kovasti sattunutta ja lupasivat hyvittää sinulle asian, jos on halua vielä vaihtaa toiseen vaihtoehtoon eli voit olla liikkeeseen yhteydessä ja asia selviää sillä tavoin.
Sisustuskärpänen, 1.6.2018 22:45
Voi harmi ja onpa erikoista...? Tämä asia täytyy selvittää heti maanantaina! Vaikuttaa siltä, että jossain kohtaa on nyt sattunut väärinymmärrys...? :)

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8