« Takaisin blogeihin

Kotihomma! Marraskuu 22, 2018 0

JVA:n valmiit sisustusteemat auttavat kodin pintamateriaalien suunnittelussa, sekä antaa inspiraatiota huonekalujen ja tekstiilien valintaan.

Kotihomma on yksi JVA:n kuudesta valmiista sisustusteemasta. Kotihomma on reippaiden linjojen ja kotoisten kuosien teema, joka sopii käytännölliselle kotoilijalle!

Maalarinvalkoinen on aidosti monen suosikki!

Kotihomma -teemassa seinät ovat perusvalkoiset ja lattia valkomäntyä (RTV). Valkoinen on valtaosan suosikki, eikä maalarinvalkoisessa seinässä olekaan mitään vikaa. Valkoinen on tuttu ja varma valinta.

kotihomma_1.jpg

Lämmintä puupintaa, kasviaiheita ja ripaus retroa

Valkoisten pintojen rinnalle Kotihomma -teemassa nousevat Kukkaruukun Punainen, Loitsun Sininen ja Köyden Beesi (Tikkurilan Tunne -värikartasta). Näillä väreillä voi maalata vain yhden seinän tai makuuhuoneen kaikki seinät. Maalisävyn voi sekoittaa myös kalustemaalipohjaan ja silloin värillä voi maalata vaikkapa vanhan huonekalun?

kotihomma_3.jpg

Tapetti tuo lämpöä

Kotihomma -teemaan kuuluu kolme tapettivaihtoehtoa. Valkopohjaisessa Sophie Charlotte 440713 (RTV) tapetissa on mustia tähtiä. Se on raikas vaihtoehto esimerkiksi sinisen maalin rinnalle.

Retrohenkinen Freja 898019 (RTV) tuo huoneeseen lämpöä ja luonnetta. Yhdistä tämä tapetti valkoisen seinän viereen ja 50-luvun senkin tai puukahvaisen nojatuolin taustaksi?

Kolmannessa tapettivaihtoehdossa on ihana kasviaihe ja se sopii kauniisti myös keittiöön.

kotihomma_2.jpg

Teeman värit on valittu niin, että ne sopivat kauniisti toisiinsa ja on helppo yhdistellä keskenään

Tutustu muihin JVA:n valmiisiin sisustusteemoihin TÄÄLTÄ ja inspiroidu suunnittelemaan kotiin uutta ilmettä! Valmiit sisustusteemat ovat ehdotuksia ja voit myös valita kaikki värit itse.

JVA:n värivalikoimiin kuuluvat kaikki sävytettävissä olevat maalisävyt. Käytettävissä olevat tapettikirjat on merkitty rautakaupassa erikseen ja voit kysyä niistä myös henkilökunnalta.

JVA:n rautakauppoina toimivat RTV Jyväskylä ja K-Rauta Seppälä.

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8