« Takaisin blogeihin

Ennustuksia tulevasta Joulukuu 21, 2018 0

Miltä näyttää vuosi 2019? Nappasin viiden suositun sisustusverkkokaupan ensimmäiset kuvat ja uskon niiden jo ennustavat tulevan vuoden sisustustuulia!? Mitä kuvat kertovat ja miten niitä voisi yrittää tulkita?

2019_ellos.jpg

(Kuva: Ellos)

Okraa, pertoolia ja punasavea?

Elloksen sisustuskuva lupailee lämpimiä ja selkeitä aikoja. Ei kannata tuhlata aikaa ylenpalttiseen koristeluun, kun kotoisa tunnelma syntyy yksinkertaisilla asioilla; pehmeillä kankailla ja viherkasveilla! Kolme koristetyynyä on koko sisustuksen juju ja niillä luodaan rento ja boheemi vaikutelma.

2019_jotex.jpg

(Kuva: Jotex)

Niittejä ja samettia

Jotex lähtee alkuvuoteen tehokkaalla otteella. Luvassa on vahvoja värejä, samettia ja mahtipontisia muotoja. Pikkuisen barokkia ja ihan vaan rokkia lupailevat mielenkiintoista ja inspiroivaa uutta vuotta!

2019_hemtex.jpg

(Kuva: Hemtex)

Savuisia sävyjä

Hemtexin kuvassa leijuu savuinen ja utuinen tunnelma. Pehmeiden, satumaisten sävyjen takana lipuvat tummat varjot. Raikasta valkoistakin on kuitenkin nähtävissä!

2019_indiska.jpg

(Kuva: Indiska)

Lila, punajuuri, violetti...

Rakkaalla lapsella on monta nimeä.Indiskan, kuten lähes kaikkien muidenkin tyylimogulien sivustoilla näkyy nyt purppuraa. Jos tulevalle vuodelle pitäisi valita vain yksi sisustusväri, ennustaisin sen olevan purppurainen luumu!

2019_hmhome.jpg

(Kuva: H&M Home)

Vintage, vintagea...

H&M Home sivusto hehkuu ihanassa vintagefiltterissä. Tulevaan voi nyt ihan hyvin katsoa ruusunpunaisten lasien läpi. Ruusukulta ja 70-luvun valokuvista tutut sävyt ovat vahvasti ja varmasti mukana tulevan vuoden tunnelmissa!

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8